Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, nem hisz nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, nem hisz nekem?

Figyelt kérdés

Reggel a barátom dolgozni ment 5re.7 óra fele felhívtam, h mit vegyek,főzzek és mikor jön haza,azt mondta

mostanában biztos nem.8utan elkezdtem készülődni,h indulok,de napszemüvegem nem találtam és kB 10 percet kerestem.Egyszer csak hazajött én meglepődtem,de örültem neki.Látom valami baja van és ideges,de nem mondja el.Mondtam,h menjünk bevásarolni,de nem akart.Nagy nehezen kibökte,h az a baja,h egy pasi

állt nem messze a kapunktól és amikor jött kocsival az rögtön element. Azt is mondta,h kb 15 perce voltam voltam fent facen és ne mondjam neki ,h ez nem véletlen....Elkönyvelte,h most biztos rajtakapott,h megcsalom, holott én nem is tudtam semmiről és nem hisz nekem.Okot soha nem adtam rá,h ne bízzon bennem,de mindig ilyen féltékeny,de ezzel most kicsit meglepett...El is ment itthonrol a hetvégi programokra egyedül megy...Szerintetek mit csináljak?

Rohadt,szemüveg ha meglett volna most nincs ez....

2016. jún. 18. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a legjobb ami tortenhetett veled, hidd el.
2016. jún. 18. 22:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudom,de nagyon nyomorultul érzem magam és nem igazán tudom,h hogyan tovább :(
2016. jún. 18. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted... 5 év múlva már rád zárta volna a lakást.

hogyan tovább? Békésen, szabadon, normális emberként. Nyugi!

2016. jún. 18. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Most ne foglalkozz vele,hogyan tovább. Tudom, hogy ezt most nehéz elhinni, de ez most egy jó lehetőség neked. Bánkódd ki magad, aztán élvezd az életet, találj újból magadra. Ha majd megint itt az ideje, kezdj el újból randizni. Kitartást. :) Ha pillanatnyilag most rossz is, nagyon jó dolgok várnak még rád az éketbwn. Még akkor is, ha te most nem így látod.
2016. jún. 19. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!