Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, nem hisz nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, nem hisz nekem?

Figyelt kérdés

Reggel a barátom dolgozni ment 5re.7 óra fele felhívtam, h mit vegyek,főzzek és mikor jön haza,azt mondta

mostanában biztos nem.8utan elkezdtem készülődni,h indulok,de napszemüvegem nem találtam és kB 10 percet kerestem.Egyszer csak hazajött én meglepődtem,de örültem neki.Látom valami baja van és ideges,de nem mondja el.Mondtam,h menjünk bevásarolni,de nem akart.Nagy nehezen kibökte,h az a baja,h egy pasi

állt nem messze a kapunktól és amikor jött kocsival az rögtön element. Azt is mondta,h kb 15 perce voltam voltam fent facen és ne mondjam neki ,h ez nem véletlen....Elkönyvelte,h most biztos rajtakapott,h megcsalom, holott én nem is tudtam semmiről és nem hisz nekem.Okot soha nem adtam rá,h ne bízzon bennem,de mindig ilyen féltékeny,de ezzel most kicsit meglepett...El is ment itthonrol a hetvégi programokra egyedül megy...Szerintetek mit csináljak?

Rohadt,szemüveg ha meglett volna most nincs ez....

2016. jún. 18. 10:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

És legalább jó pasi volt? :)

Komolyra fordítva, ezt bizalmi válságnak hívják, igazából a párod valami miatt gyanakszik Rád (azt, hogy okkal vagy ok nélkül, azt csak Te tudod), és innentől akkor is meg fogja találni a "jeleket", ha valójában nincsenek.

Valószínűleg nem ma reggel jutott eszébe spontán, hogy nem bízik benned, hanem egy ideje ezt érzi, és így minden apróságban azt látja, hogy azért történt, mert te csalod (akkor is, ha ennek 0 valóság alapja van)

2016. jún. 18. 10:20
 2/14 A kérdező kommentje:

Kezdetektől fogva ilyen velem....de a mai éléggé szíven ütött :( A telóm is rendszeressen nézi,bár tagadja,reggel is megnézte ...

Okot soha nem adtam a féltékenységre.

Amúgy,igen nagyon jóképű (tudja is magáról) és tapadnak rá a nők...Féltékeny inkább én lehetnék.Nem is egy mai darab közelebb van a 40hez mint a 30hoz.

2016. jún. 18. 10:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem a szemüveg a probléma, hanem a pasid nyomi lelkivilága....

rendszeresen ellenőrzi a telefond, és nem vágtad még szájon???

2016. jún. 18. 10:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Aha, ezt feltekeny balekot inkabb neked kene azonnal lekukazni. Terapias eset amit itt lemuvel az eletedben es meg te aggodsz hogy a rohadt szemuveg nem lett meg es az a baj... nem. Az a baj, hogy a pasid egy komplexusos kisgyerek 40 fele is.
2016. jún. 18. 11:00
 5/14 Blade Bone ***** válasza:
Én nem bírnám vele az biztos, ha nő lennék. :S Mióta vagytok egy pár?,
2016. jún. 18. 11:26
 6/14 Költőnő? ***** válasza:
Sosem értettem, hogy aki lelki nyomorék, miért nem rendelkezik annyi önkritikával, hogy másokat nyomorít meg.
2016. jún. 18. 11:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Lassan másfél éve vagyunk együtt és szinte az elejétől együtt is élünk...
2016. jún. 18. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha megkérdezném, mi ebben a jó neked, biztosan azt írnád, "mert szeretem".

Ő meg azért egy egyszerű ribizkének tart, és ki is kényszeríti, hogy elfogadd, hogy joggal ilyen.

Pedig hát nagyon nem.

2016. jún. 18. 12:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2016. jún. 18. 13:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel szakított velem...
2016. jún. 18. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!