Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más felnőttek hogy csinálják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más felnőttek hogy csinálják, nektek nap közben nem hiányzik a kedvesetek?

Figyelt kérdés

Tudom, annyira butaság, de nekem nap közben, ha dolgozom, ha suliban vagyok, sőt, még ha a barátnőimmel is vagyok, akkor is hiányzik a párom. Két éve élünk együtt, annyira megszoktam, hogy mindig velem van. Főleg hétvége után rossz, ugye, mikor egész nap együtt vagyunk, utána hirtelen jön a hétfő, a hétköznapi feladatok, 8 óra (minimum) távollét, és ez annyira rossz.

Másoknak nem hiányzik nap közben a párja? Ti hogy csináljátok, hogy felnőtt módjára nem nyafogtok (akár itt, gyakorin, akár egyéb helyeken) a párotok hiánya miatt? Vagy ha hiányzik, akkor hogy bírjátok ki?

2016. máj. 23. 14:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

néha hiányzik, de általában elfoglalom magam és nem szoktam hiányolni...

reggel amikor felkelek, vagy este amikor lefekszek gyakran eszembe jut, ha nincs ott, de kibírom :)

én általában lefoglalom magam, szóval nem ezen jár az agyam...

23F

2016. máj. 23. 14:34
 2/13 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Nem hiànyzik.

Mert nekem nincs most màs, csak a kedvesem, az én kedvesem.

Ès ő bàrhol jàr, az ùgy jô nekem, az ùgy jô nekem.

2016. máj. 23. 14:43
 3/13 anonim ***** válasza:
57%

"Ti hogy csináljátok, hogy felnőtt módjára nem nyafogtok"

Megválaszoltad: felnőttek vagyunk ... nem elkényeztet kisgyerekek :-P

Dehogynem hiányzik, olyankor kimegyek a budira és kiverem :-P

2016. máj. 23. 14:47
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Az enyem jelenleg 650 kmre van tolem, es ha vegre felszall a gepem, akkor nemsokara 2300 kmre lesz, es legalabb 2 honapig nem latom. Felnottem, van eletem, hobbim, elfoglaltsagom nelkule is, ugy birom ki. Ha neked nincsenek ilyenek, akkor megertem a nyafogast, mert a parod az eleted. De az meg baromira nem egeszseges.
2016. máj. 23. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Elfoglalom magam.Ha regota nem jelentkezik,rakerdezek, de nem porgok azon h miert nem valaszol azonnal.Melozik.
2016. máj. 23. 15:55
 6/13 anonim ***** válasza:

De, hiányzik. Többször előfordult már, hogy munka miatt heteket volt külföldön, akkor meg pláne hiányzik.

Egyszerűen elfogadom ezt az érzést, sőt, örülök neki. Ha már nem is hiányozna, az szerintem komoly gond lenne.

2016. máj. 23. 16:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy hiányzik. Ráadásul olyan munkája van, ahol bármikor érheti baleset, így egész nap várom a késő délutánt, hogy végre életjelt adjon.

Nyilván van más elfoglaltságom, vannak hobbijaim, nyafogni nem szoktam, de a tudatom egy kis részében mindig ott van, egy picit mindig rá gondolok, hiányolom és aggódok érte.

Sajnos ez ilyen, otthagyhatom a sulit, ő meg a munkáját, aztán lehetünk együtt egész nap a híd alatt, de nem biztos, hogy akkor jobb életünk lenne.

2016. máj. 23. 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Napi 12 órát melózom, elég hajtós. Néha levegőt venni sincs időm, olyankor bizony nem hiányzik, még ha amúgy mindig vele lennék is. De ha hosszabb szünetem van, felhívom. Ami időt tudunk, együtt töltünk. Ha nyafognék, se lenne jobb.
2016. máj. 23. 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Hiányzik, persze hisz jobb lenne vele lenni, de a kötelességek előrébb vannak hogy legyen hol és miből együtt lenni. 3x telefonálunk amíg melóban vagyunk, tudjuk hogy egymáshoz megyünk haza, együtt leszünk.

Viszont ha csak ez jár a fejedben akkor ott gond van! Ugyanis a párod teszi ki az életed, ami nem helyes és neki se jó, hogy rá támaszkodsz ebben. Kell egy kis saját tér, idő, amikor nem ő jár a fejedben és ki tudsz kapcsolni.

Hány éves vagy? Első kapcsolat?

2016. máj. 23. 22:32
 10/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem, mert nap közben el vagyok foglalva, és nincs időm a páromon agyalni. Gyönyörű munkát adnék ki a kezeim közül, ha tanulás meg akármicsoda helyett csak ábrándoznék.

Jó, én nem élek vele együtt, de pl egy sűrű vizsgaidőszakba van, hogy egy héten egyszer látom csak, mégis képes vagyok funkcionálni a mindennapi életben.

Nyilván van olyan, hogy látok/hallok valamit, és eszembe jut, hogy óó, a páromnak mennyire tetszene ez, vagy mit mondana rá, vagy ilyesmi, de nem kezdek el ott helyben vágyakozni utána.

2016. máj. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!