Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ide írnak, elvileg felnőttek, mégis képesek leírni olyan szavakat, hogy kirohannék a világból. Tényleg ilyen sok a műveletlen ember? Ti választanátok ilyen embert párotoknak?
Először is, igen sok lehet itt a kiskorú. Másrészt a 18 évvel csak jogilag felnőtt valaki, nem agyilag.
Harmadrészt pedig a műveletlenség nincs kapcsolatban az életkorral.
Nem, nem választanék ilyen embert páromnak semmilyen körülmények között.
Kedves 2#...
Én pl diszlexiás vagyok, nem az aki ezt állítja mentegetőzés gyanánt, hanem az akinek valóban van ilyen diagnózisa. Igen gondot okozott nár az általános iskola magyar/nyelvtan része is, ennek ellenére informatikai mérnöki diplomám van.
Tény, hogy a magyar nyelvben vannak gyakran súlyos elírásaim, illetve hibáim, de a tanult nyelvekkel gyakorlatilag nincs gondom...
Angol marketing cégnek dolgozom webfejlesztőként.
Köszönöm, intelligensnek tartom magamat, annak ellenére, hogy rossz a helyesírásom, mikor nem figyelek rá görcsösen...
Az ég világon semmit nem mond el egy emberről a helyesírása... Ellenben ez a nagy tudálékoskodás és leszólás annál többet az olyan egó huszárokról mint ti a kérdezővel...
Mellesleg a muszályt én is gond nélkül leírom ly-al mivel ha most nem hívjátok fel rá a figyelmemet akkor lövésem nem lenne, hogy j vagy ly... Soha nem értettem és nem tudtam csak a bemagolt szavakat tudom... Pl, hogy csak a lyuk elején ly...
Legjobb barátom 33 éves létére szótagolva olvas, ennek ellenére summa cum laude végzett matematika szakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!