Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok lány se külsőre, se jellemre nem egy szépség, mégis olyan pasijuk van, hogy csak néz az ember?

Figyelt kérdés
Nem értem miért van ennyire sok sokszor férfias arcvonású, de ilyen nagyszájú, egoista, önbizalommal rendelkező lánynak is pasija és sokszor kifejezetten helyes srácokkal vannak, a lány mellettük a ronda szörnyella. Azért is zavar, mert én meg csúnya, ráadásul eléggé alacsony fiú is vagyok és, én meg teljesen önbizalomhiányban szenvedek már, meg csendes és visszahúzódó is emiatt vagyok, mert nekem senki sem jelzi, hogy helyes lennék, egy lány sem akar velem járni. Míg ezek a lányok meg mindegy milyen taszítóak és utálatosak mindig rendelkeznek pasival. Olyan igazságtalanságnak érzem, mert nekem még érző szívem is van és utálok megbántani másokat, míg az ilyen nagy szájú lányok gyakran neveznek rondának, nyominak engem vagy piszkálnak más csendes lányokat. Én meg sajnos még a a kedvesnek tűnő lányoknak sem kellek, legjobb esetben is csak barátnak akartak eddig. Gondolom az alacsonyságom miatt vagy csúnya arcszerkezetem miatt nem képesek vonzódni hozzám. De ha annak a sok csúnya, aljas lánynak van párja, akkor igazán lehetne egy csúnya fiúnak is vonzó, rendes barátnője. Szerintem így lenne igazságos, nem úgy, hogy épp a jellemre romlott, gonosz, külsőre sem vonzó lányoknak van párja mindig.
2014. jan. 21. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert a fiúkat szereted, kiskancsó!
2014. jan. 21. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Roviden: Az elet igazsagtalan es pont.
2014. jan. 21. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Még valamivel rendelkeznek ezek a nők amit kihagytál a felsorolásból: p.na, valószinű azoknak a pasiknak könnyen össze jött olyan ronda nő nem akartak sokat cicózni egy hercegnővel, aztán kiderült hogy a szex is jó velük végülis lyuk-lyuk, csak a körités más, férfiként meg valóban nehezebb a nők bizalmába férkőzni még akkor is ha jól nézel ki!
2014. jan. 21. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy sok fiú se külsőre, se jellemre nem egy szépség, mégis olyan csajuk van, hogy csak néz az ember?
2014. jan. 21. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
4-nek a válasz: PÉNZ
2014. jan. 21. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
van pénze vagy szőke kur va vagy min2
2014. jan. 23. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!