Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik ide írnak, elvileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ide írnak, elvileg felnőttek, mégis képesek leírni olyan szavakat, hogy kirohannék a világból. Tényleg ilyen sok a műveletlen ember? Ti választanátok ilyen embert párotoknak?

Figyelt kérdés
Mijen, muszály, nálla, ilyesztő, menyi es társaira gondolok.
2016. márc. 21. 06:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"Legjobb barátom 33 éves létére szótagolva olvas"

Én ilyen párra vágyom.

2016. márc. 21. 09:55
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ami engem legjobban ki tud akasztani: az igekötős igék helytelen írása. Félelmetes, hogy mennyire elterjedt az utóbbi pár évben. Ilyenekre gondolok, mint pl.:

- megakarom nézni,

- eltudom tenni,

- fellehet akasztani

és társaik. Brrrrrrr.......

2016. márc. 21. 10:05
 13/27 anonim ***** válasza:
13%
Én nem érzem ennyire eget rengető problémának. Én nem érzem magam butának a környezetemtől sem ilyen visszajelzést szoktam kapni de ettől függetlenül a helyesírásom csapnivaló. Vannak hibák (mijen ilyesztő stb) amik nekem is bántják a szemem de ettől még annyira nem zavar. Az sokkal jobban mikor hibás a mondatszerkezet vagy idióta szavakat használnak. (popsi és társai)
2016. márc. 21. 10:14
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
A popsi szó idióta? Mindig tanul az ember.
2016. márc. 21. 10:17
 15/27 anonim ***** válasza:

7# Azon kéne csodálkozni, hogy valaki matematika szakon végzett, miközben gyengén tud olvasni? :D Ez olyan mintha azt írnád, megbukott nyelvtanból, mégis matek tanár lett. Na erre varrjál gombot.

Egyébként a magyar oktatás minősége miatt semmit nem árul el valakiről az, hogy miként teljesített a suliban.

2016. márc. 21. 10:50
 16/27 anonim ***** válasza:

6# vagyok,

Na jó most belefutottam egy dologba, engem is idegesít egyetlen egy dolog, de az borzalmasan...

A leg(szóköz)melléknév(bb)

Hogy mi a rákért tesznek oda szóközt egyre többen :) pedig ez ténylegesen egy tanulható szabály nem olyan, mint a j meg ly, hogy vagy ráérzel vagy nem :D

+ oké van helyesírás ellenőrző, de mobilra még nem találtam értelmeset, ráadásul ha gagyibb telefonod van, akkor küzdesz a szabad memóriáért, nem még helyesírás ellenőrzővel is terheled azt, jó mondjuk nekem iphone-om van, de főleg angolul használom, a tanult nyelvvel pedig nincsenek gondok, az valahogy máshogy rögzül az agyban, mint az anyanyelv... Ha gépen írok, oké aláhuzigál mindent pirossal és átszaladok a végén és kijavítok mindent, de mobilról vagy eltalálom, vagy nem...

Mindenesetre egy ilyen terjedelmű szösszenetet leírok, átolvasok, ahol észreveszem, ott javítok, így eltart 10-15 percig is.

17/27 Költőnő? ***** válasza:
100%
Nálam nem ott kezdődik az idióta szó h popsi. Hanem pl sya, sexy és társai
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A kedvenceim a 3-om, 2-tő, cm-er, néz helyett nézz, rolla, tölle.

Oké, lehet hibázni, lehet néha nagyobbakat is hibázni, a nagyon ritkán és a soha között még egy súlyos nagy tévedés is belefér, de aki ENNYIRE gyökér, hogy leírja, hogy '3-om', az mégis mit vár az élettől? :D

2016. márc. 21. 10:55
 19/27 Költőnő? ***** válasza:
100%
Írásjelek hiánya... oké, ne tegyen mindenhova vesszőt, ahová elvileg kéne, de hogy még egy pontot se tudjon odabasz** tagolás gyanánt... aszt csodálkozik, hogy senki nem a kérdésre válaszol. Az ilyen hogy olvassa vissza a kérdést mielőtt kiírná?
2016. márc. 21. 11:07
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Annyire sietnek, hogy nem olvassák el amit írtak. Nincs idejük. Ez teljesen érthető. Amíg ellenőriznék mit hagynak maguk után, addig számtalan fontos facebook posztról maradnak le. Pl: Nagyon fontos közhelyek, bölcsességek, élethelyzetek indokolatlanul belecsempészve szép vga minőségű képekre.
2016. márc. 21. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!