Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint a felnőttek már nem szoktak smárolni? Nektek is ez a véleményetek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 16:13
1/11 anonim válasza:
A tini hívják a csókot smárolásnak. A felnőttek ezt csóknak hívják!
2/11 anonim válasza:
A csudába, hogy ezt eddig nem tudtam... én meg végigsmároltam az estét a párommal!
39N
3/11 MolotovPunk válasza:
Buta kijelentés volt ez.
Legjobb dolog a csók a világon,főleg a nyelves. :)
4/11 anonim válasza:
# 1: Téves. Már az én kamaszkoromban is smárolásnak hívtuk, és ez még ma is előfordul :)
5/11 anonim válasza:
Ha ez így van, akkor remélem, hogy előbb fogok nyugdíjba menni, mint hogy felnőnék. :-))
6/11 anonim válasza:
Miért régen a kamaszokat nem tiniknek hívták?
7/11 anonim válasza:
Nem úgy és nem annyit, mint a tinik. Ez biztos. Sőt, vannak akik teljesen le is szoknak róla. Pl. én még tini koromban sem szerettem a nyálcserét...a nyelvest meg főleg nem. Brrr. De mivel a barátom szerette, hát oké volt. Aztán ahogy teltek az évek, szépen leszokott ő is a nyelvesről...ma már a csók is csak inkább szájra puszi. Nekem, neki így tökéletes. Mindketten utáljuk a nyálat. Más nyálát meg főképp. :D Még szex közben sincs nyáladzás. Tényleg nem szeretjük. 11 éve vagyunk együtt. 30/nő
8/11 anonim válasza:
Persze, 40-50 felett pedig már szex sincs nyilvánvalóan.
9/11 anonim válasza:
Nem, én szeretek smárolni és (elvileg) már felnőtt vagyok :D Sokkal jobb mint egy szimpla szájrapuszi.
10/11 anonim válasza:
Én imádok testnedveket cserélni a szerelmemmel és ez szerintem sosem fog változni...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!