Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell smárolni? 😃
Ne parazzal :) Hidd el, hogy fog jonni magatol. Nekem is iden volt az elso csokom. Egy csomo kerdest megneztem itt a forumon, azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell csokolozni. Majd mikor eljott az elso alkalom az egy kicsit furcsa volt. :D Vagyis a fiu hajol kozelebb a szanak mar ossze is ert es en lefagyatam. :D Marmint nem szamitottam ra, mivel csak baratok vagyunk. Aztan ra fel percre ott faltuk egymast.
Es hidd el, hogy jon magatol. Raerzel, hogy mit kell tegyel. Vagyis velem ugy volt.
Ha nagyon ragorcsolsz arra, hogy te nem tudsz csokolozni akkor ne vard, hogy jojjon magatol, mert akkor csak azon jar majd az eszed, hogy vajon mit csinalj, vagy, hogy vajon jol csinalod-e?!
Nekem az a tanacsom, hogy legy laza, es csok kozbe csak a partneredre gondolj, es zard ki a vilagot. Csak ti ketten legyetek, es hidd el jo lesz minden. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!