Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek, akik tinédzserkorban találták meg a szerelmet és azóta boldogok? (Azóta már nem tinik, hanem felnőttek, régóta együtt vannak)
Nem jut eszedbe néha, hogy "mi lett volna, ha..."? Nincs túl sok kapuzárási pánik-szerűség?
Nem gondoljátok, hogy túl korán jött a dolog és nem tudtátok kiélni magatokat?
Köszi a válaszokat!
18 évesen jöttem össze a férjemmel, idén leszek 28, szóval lassan 10 éve együtt vagyunk, mondhatni, hogy elég fiatalon jöttünk össze és tartós a dolog, házasok is vagyunk már és gyerekünk is van.
Viszont neki is volt előélete és nekem is. Én korán kezdtem úgymond a pasizást, kapcsolatokat, 15 évesen volt az első barátom és amikor nem volt barátom, akkor volt szexkapcsolatom is. Szóval attól függetlenül, hogy fiatal korom óta vagyok folyamatosan együtt valakivel, kiéltem magam. Szóval nálam nincs olyan, hogy mi lett volna, ha...
Értemértem. :D
És mások? Ne már, hogy csak egy ilyen ember legyen itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!