Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok, ha a párotok mezitláb van otthon és koszos lesz kicsit a lába?
Figyelt kérdés
(Nem azért,mert nincs takaritva)2016. máj. 15. 22:04
11/16 anonim válasza:
Én ezért nem szeretek papucs nélkül mászkálni itthon, mert a földön mindig van vmennyi kosz, szerintem nem lehet mindent eltakarítani, főleg, ha nagy a sürgés forgás az előszobába, és azon keresztül vezet a ház többi része is. Szóval én mindig húzok papucsot, de barátom nem. Ilyenkor rászólok, h akkor ne tegye fel az lábát az ágyra, mert az is koszos lesz, és azt nagyon nem szeretem
12/16 anonim válasza:
Letakarítanám neki a nyelvemmel.
13/16 anonim válasza:
13-as lelőtte a poént:(. Igen, szívesen megmosnám neki, majd kapna egy masszírozást is. Csak végre lenne kinek...
14/16 anonim válasza:
Bár én nő vagyok... így nem az én véleményemre vagy kíváncsi.. de mindig mezitláb rohangálok ami miadt minden akalomal rámszól párom XD
Engem nem ver a víz ha a nappaliból kiszaladok a konyhába valamiért ...
Párom viszont nem szereti :)
van hogy egy nap többször is felmosom a konyhát meg ahol járólap van (a járolapunk fehéz és matt így minden vízcsepp szörnyen meglátszódik) ... nem értem én sem a hisztit XD
15/16 anonim válasza:
Nem zavar az ilyesmi. A kertben is mindig mezítláb van, néha még az utcán is, ilyenkor szépen megmossa a lábait, kap egy szexi talpmasszázst és el van intézve a dolog.
16/16 anonim válasza:
Nálunk is olyan a helyzet, mint az utolsó válaszolónál. Sokszor vagyok kint az udvaron vagy az utcán is mezítláb, egyáltalán nem zavarja, hogy koszos a talpam, pedig előfordul, hogy egészen fekete. De ha bent is vagyok, hiába van gyakran takarítva, mégis mindig ráragad ez-az a lábamra, de ez szerintem természetes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!