Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lány otthon nem hord melltartót? Ciki?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 12:38
1/26 anonim válasza:
én arra gondolnék hogy büdös a lába
2/26 anonim válasza:
Otthon én se hordok
19/F
Amúgy meg otthon azt csinál mindenki amit akar, úgysem látja senki.
3/26 anonim válasza:
Honnan a büdös francból érdekel valakit, hogy otthon nem hordasz melltartót? Szerintem fürdésnél is legyen rajtad, hisz milyen gáz, ha nincs.
4/26 anonim válasza:
ha azt írjuk hogy ciki,akkor most felkapsz egy melltartót?
5/26 anonim válasza:
Bűn cselekmény, a büntetés szoba fogság! :)
6/26 anonim válasza:
Nem. Miért lenne az?
Bár,ha az adott lány a barátnőm lenne,akkor biztos sokszor elbambulnék,de amúgy nincs vele baj :D
9/26 anonim válasza:
agyfaszt kapok az ilyen kérdésektől..
10/26 anonim válasza:
No és mi van azzal a lánnyal, aki otthon szexel a barátjával? Arról mit gondoltok? Elítélitek? Nem? Tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!