Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lány otthon nem hord melltartót? Ciki?

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 12:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy lány vagy-e ,de szerintem lány.Szerintem a nők többsége kortól függetlenül hord otthon melltartót.Természetesen én is hordok.Már elég régóta és megszoktam.Fura lenne,ha nem lenne rajtam.Nem ciki,ha te nem hordasz otthon melltartót.Miért valaki meztelenül alszik,az sem cikiÉn csak bugyiban alszok.Bár én röstelném magam,ha csöcstartó nélkül lennék és épp váratlan vendégek jönnének :D
2013. aug. 6. 14:58
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

igen, lány vagyok...xd amúgy ha előre tudom, hogy valakik jönnek hozzánk, veszek fel melltartót :)

2013. aug. 6. 16:29
 23/26 anonim ***** válasza:
na most csajok GONDOLKOZZATOK!!!!. a tőgyeteket húzza a gravitáció és ha nincs rajtad melltartó mire megöregedsz a bokádat veri a melled és rá is lépszz kis túlzással... ha van melltartó ennek az esélye azért nincs meg annyira h a gravitációnak engedjen a melletek.
2013. nov. 5. 09:40
 24/26 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, hogy te mekkora egy hülye f@$z vagy...
2013. nov. 5. 16:51
 25/26 anonim ***** válasza:

Én sem hordok melltartót itthon, soha nem is hordtam.

Kicsi mellem van, nem lóg, és ha eddig nem, akkor ezután sem fog, legalább is érdekelni :)

Párom még soha nem jelezte, hogy ciki lenne. Kényelmetlen minden melltartó, nyáron meg meg meleg is ráadásul. Persze, kinek nagyok a cicijei, az más.

Ha kocogok, és mensi előtt vagyok, akkor viszont mindig veszek fel, mert érzékeny a mell, és futás közben kifejezetten fáj akkor.

2013. nov. 6. 19:07
 26/26 A kérdező kommentje:

nekem is kicsik a melleim, szóval annyira nem zavar, mikor épp nincs rajtam :)

egyébként futás meg ugrálás közben nekem is fáj :S olyankor mindig veszek fel.

2013. nov. 7. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!