Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak, hogy lehet megtalálni, vagy rájönni öltözködésből hogy melyik lány visszahúzodobb, nem bulizós tipus? Hanem inkább otthon ülős tipus, vagy a barátnőivel van?
Ilyen lányt keresnék, ha tudnám hogy kellene.
Esetleg itt van ilyen vagy ismertek ilyen lányt Komárom-Esztergom megyéből?
16/F
Öltözködés egy becsapós dolog.
Én pl visszahúzódó vagyok,de szeretek bulizni.:D
Öltözködésben pedig előnyben részesítem a garbós felsőket,nem szeretem ami kivágott.Nem igazán hordok magas sarkú cipőket,miniszoknyából is azt szeretem ami kicsit hosszabb,nem szeretem ha ki van mindenem.
Tehát nem vagyok kihívó,a visszafogottabb csinosabb darabokat szeretem.
Változó. Miniszoknyát szeretem, szabadok benne a lábaim és nem meleg. Farmert nem hordok, rám tapad azt nem szeretem. Szexi dögös cuccok a gyengéim, szeretek nőiesen öltözködni, viszont néha jó kicsit leereszteni pizsi alsóban és férfi pólóban flangálni itthon. Elégé visszafogott módon élek, nem szeretek bulizni így, hogy alkoholizálásról meg kavarásról szól a dolog. Gólyabálba viszont elmentem egy hosszú tűzvörös ruciban, egy grammnyi smink nélkül.
Beszéd, stílus, mozgás, sokkal árulkodóbb, mint az öltözködés. Viszont nagyon félre lehet ismerni az embereket. Van aki csak a jót mutatja pár hónapig, van aki meg egyből megmutatja a rossz és jó oldalát is. Kitalálhatod melyik kerül ki győztesként.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!