Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnik el a lány napokra a netről, amikor azt állítja, hogy egész nap otthon van?
Nekem is vannak napjaim, mikor itthon vagyok, mégsem vagyok "látható" másoknak. Nem használom az msn-t, csak ritkán, és mikor fent voltam közösségi portálokon, azokra se léptem be minden nap... Attól mert nem netfüggő valaki, még létezik :)
Üdv a való világban!
Tudod, egy lánynak/nőnek van ám dolga odahaza. Takarítás, főzés, mosogatás satöbbi. Gondolom néha szépítkezik is. Biztos van egy hobbija is akár.
Nagyon unalmas ám naphosszat gép előtt ülni. Próbáld ki, hogy felállsz, felöltözöl és kimégy sétálni. Fázni fogsz ugyan, de jól fogod érezni magad! Még az is lehet, hogy összetalálkozol a lánykával :) Vagy mással:)
Hát figyelj én is sokat vagyok itthon mégsem töltöm az életem a gép előtt. :D Msnre sosem megyek fel, ha mégis, akkor is csak rejtve, iwiwre is 3-4 naponta jelentkezek be (fb-m nincs). Tanulni szoktam, vagy neten nézegetni, ami épp érdekel, olvasni, tvzni stb... Nem értem, hogy miért az a normális, hogyha az egész napot a gép előtt tölti... Istenem ezek a mai fiatalok nem is ismerik a valóságot. :D Én telefonon kommunikálok a barátaimmal és a családommal, felhívnak, vagy én hívok. :)
19L
Mert néhány ember még nem jutott el a lelki szegénység azon szakaszába, hogy csak az internet létezik neki...
Én szoktam olvasni, kötögetni, varrni, olvasni, szobámat rendezgetni, szépítgetni, fotómontázsokat gyártani a falamra, olvasni, játékokkal játszani, olvasni, az állataimmal foglalkozni, főzni, olvasni, sütni, dokumentumfilmeket vagy filmeket nézni... Ezer jobb dolog van, mint az internet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!