Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves fiú ott aludhat a 12 éves barátnőjénél? Természetesen a szülők is otthon lesznek. Én a fiú anyukája vagyok, a lány szülei nem ellenezték, sőt ők hívták meg a fiamat. 1 hónapja járnak.
"Ha nagymama szeretnél lenni, akkor engedd."
Mi ez a hülyeség? Szerelmeskedni csak éjszaka, együtt alváskor lehet vagy mi van?!? Gondolom az nincs megtiltva hogy egy-egy délutánt együtt töltsenek egyik vagy másik szobájában, ahol nem ül mellettük a szülő. Szóval ha valami felelőtlenséget akarnak csinálni, akkor úgyis meg lesz rá a lehetőségük. Nem az együtt alvástól függ ez a dolog.
Ha nem lesznek kettesbe, akkor engedheted nyugodtam, foleg ha a szulok is benne vannak.
Jo kis pizsama party lesz :))
Egy 12 eves lany anyukaja
Szerintem nyugodtan engedheted:)
Nem hiszem, hogy hülyeséget csinálnának, és még ha meg is történne, az sem lenne világ vége... Ebből kapásból nem lesz terhesség, nem kell annyira félni...
Nekem engedték a szülők akkoriban, és tényleg csak annyi volt, hogy simogattuk egymást, semmi több, nekem akkoriban bőven elég volt ennyi, szerintem a te fiad sem menne tovább... SZERINTEM!
-Reaper-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!