Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves fiú ott aludhat a 12 éves barátnőjénél? Természetesen a szülők is otthon lesznek. Én a fiú anyukája vagyok, a lány szülei nem ellenezték, sőt ők hívták meg a fiamat. 1 hónapja járnak.
Lehet, szegény gyerek fejében meg se fordul ilyesmi!
Miért kell minden tizenévesről (főleg az elején járóról) azt feltételezni, hogy azonnal szexet akar?
Maximum elcsattan 1-2 csók, ha a mama épp nem néz oda.
Talán nem örültök hogy írok, mert csak 15 vagyok :D
De szerintem ha többen is vannak, akkor semmi baj nincs, meg szerintem meglehet bízni a gyerekünkben ennyire, ha nem adott okot hogy ne bízzunk benne...
Monnyuk nekem még azt se engedik szüleim hogy átmenjek délután az egy évvel fiatalabb barátomhoz(pedig nem akarnánk semmi olyat csinálni) és rosszul esett hogy nem bíztak bennem vagy a fiúban, szóval szerintem lehet bízni ennyire a gyerekünkben... Mondjuk nuncs tapasztalatom, csak gondolom :)
Biztos nem fognak csinálni semmi egyebet hisz lehet hogy a fiu érett(már amennyire :D)
Deh azért egy 12éves lánnyal biztos nem feküdne le hisz nem hiszem h acsaj elég érett ien fiatal korban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!