Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, mit gondoltok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok, ha a párotok mezitláb van otthon és koszos lesz kicsit a lába?

Figyelt kérdés
(Nem azért,mert nincs takaritva)
2016. máj. 15. 22:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Milyen beteg kérdések ezek?
2016. máj. 15. 22:07
 2/16 anonim ***** válasza:
36%

Hát, én viccesnek tartanám :)

Viccelődnék, hogy "mi van te koszos lábú". Bár van akinek ilyen apró hülye beszólások nem férnek bele egy jó kapcsolatba, megsértődnek. Velem ez nem történhet meg, sértődős pcsára semmi szükségem. Imádok jókedvű lenni, és ugyan ilyen emberre van szükségem. :)

2016. máj. 15. 22:08
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
pontosan azt gondolnám, hogy nincs eléggé takarítva. Nálam egy egyik legfontosabb hajtóerő, hogy hetente legalább kétszer felmossam az előszobát, hogy ne legyen piszkos a lába, ha éjjel kimegy pisilni.
2016. máj. 15. 22:08
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
44%

ÚÚrjézus, szaladok a fertőtlenítőért, nehogy....elkapjon valamit!!!!

26/F

2016. máj. 15. 22:18
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Basszus az takarîtãs szempontjàbòl elèg gàz! 40/N
2016. máj. 15. 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát már ne is haragudjatok meg, nem vagyok igénytelen, de le a kalappal aki olyan háztartást tud vezetni, hogy sose lesz egy kicsit koszos a lába ha mezítláb mászkál.. Persze takarítás után gáz, de alapjáraton szerintem baromira nem..
2016. máj. 15. 22:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Nálunk ha hetente 2-szer fel van mosva akkoris koszos lesz mezítláb az ember lába mert bejön az ablakon a por.

Baromira idegesítő, pedig még csak nem is a belvárosban lakunk. Mondjuk nem az a brutál koszos mértékben, de azért nem nyalogatnám.

2016. máj. 15. 22:32
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Őszintén... nem érdekel. Én is szoktam mezÍtláb járkálni és nem szokott érdekelni.

De ki a tököm mos fel heti kétszer?

2016. máj. 15. 22:36
 9/16 anonim ***** válasza:
40%

Én minden nap felmosok.

F.

2016. máj. 15. 22:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Bízom benne, hogy lefekvés előtt lábat mos :D
2016. máj. 15. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!