Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan Hölgyek, akik vágynak arra, hogy egy férfi eltartsa őket?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy régimódi vagyok, de úgy gondolom, hogy egy férfi dolga megteremteni egy Nő számára szükséges anyagi biztonságot. Van aki ezt hasonlóan gondolja? Őszinte válaszokat szeretnék!2016. máj. 15. 15:13
21/25 anonim válasza:
Jelen. 46 no vagyok, 3 diplomával, ledolgoztam 19 evet, plust a gyes, gyed. Kicsit elfáradtam a hajtásban, jó lenne, ha most mar csak a családra koncentrálhatnék....
22/25 anonim válasza:
Az a vicces, hogy aztán meg ezek a nők sírnak hogy nincsenek igazi férfiak, mikor ők ölik ki belőlük a legalapvetőbb férfias tulajdonságokat. Mivel a férfi ösztönösen akar gondoskodni a nőről és az utódokról, a vérében van az hogy megteremtse és fenntartsa a biztonságos otthont családja számára. Ez biológia/természet. És attól egy nő sem lesz kevesebb mert ezt hagyja. A nő meg mást csinál, kihordja és megszüli az utódokat, majd gondozza őket. Az ő ösztönei meg ezt diktálják. A két nemnek meg van a maga szerepe, ettől még lehet egy kiegyensúlyozott, egyenrangú kapcsolatban/házasságban élni.
23/25 anonim válasza:
Én eddig nem gondoltam, hogy szeretném, ha eltartana a férfi, de a jelenlegi párommal fél éve vagyok együtt, és neki van egzisztenciája, saját lakás, autó, jó fizetés, stb.. Most azt érzem, hogy én úgy is ellennék, ha szülnék neki gyerekeket, és háztartásbeli lennék egész életemben. Persze ezt nem bírnám úgy, hogy mellette nem próbálkozhatok ezzel-azzal...tehát amihez épp kedvem lenne, abban dolgoznék, de jó érzés, hogy ha nem okoz örömet, amit dolgozok, akkor bármikor abbahagyhatom, mert biztonságban vagyok anyagilag. :)
24/25 anonim válasza:
Ma már Magyarországon vagy a plázaribik akarják eltartatni magukat,vagy a cigány mentalitású nők,esetleg a kettő keveréke.
Ma már aki eltartatja magát,elvár legalább egy külföldi nyaralást évente,hogy finanszírozd a bulikat,stb. Szóval nem elég,ha a Maslow Piramis alját megteremted,úgy számolj az előteremtéssel.
25/25 anonim válasza:
Én azon gondolkoztam, hogy milyen egy mai szuper barátnő, vagy feleség. A kinézet is fontos. Na de, ha formás alakot szeretnék,ápolt megjelenést minden nap,és némi belső értékkel, köztük hobbival szeretnék rendelkezni, ahhoz idő kell, ami munka mellett nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!