Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan Hölgyek, akik vágynak arra, hogy egy férfi eltartsa őket?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy régimódi vagyok, de úgy gondolom, hogy egy férfi dolga megteremteni egy Nő számára szükséges anyagi biztonságot. Van aki ezt hasonlóan gondolja? Őszinte válaszokat szeretnék!2016. máj. 15. 15:13
1/25 anonim válasza:
Őszinte részvétem a megteremtéshez bro.
2/25 anonim válasza:
Én fiu vagyok de engem eltarthatna valami gazdag csajszi.
3/25 anonim válasza:
És ezt csak úgy vagy hajlandó elfogadni, ha teljesen eltartod a nőt? A nő nem is dolgozhat? Olyannal össze sem jönnél, aki bár lehet, hogy kevesebbet keres nálad, de szereti a munkáját?
4/25 anonim válasza:
Hát én kicsit karrieristaként gondolkodtam mindig is, elvégre nem azért diplomáztam le, hogy otthon üljek utána. Mindaddig működött ez, amíg össze nem törtem magam a nagy hajtásban. Kicsit átértékeltem az életemet.
Ezután is dolgozgatnék, de ha nem a megélhetésem múlna rajta, akkor soha többé nem tenném ilyen intenzitással. Ergo, részben lehet, de arra nem lennék képes, hogy otthon malmozzak és teljes mértékben a másikra bízzam a megélhetésünket.
5/25 A kérdező kommentje:
Természetesen senkinek nem tiltanám meg, hogy dolgozzon. Ha szereti amit csinál, akkor támogatom. Mindössze ez egy lehetőség a Nő számára, muszájból ne kelljen elmenni robotolnia olyan helyre, ahol csak kikészülne.
2016. máj. 15. 15:23
6/25 anonim válasza:
Én szeretnék dolgozni, viszont egyelőre úgy néz ki semmire se vagyok jó, hiába a diploma. Elképzelésem sincs mivel kéne foglalkoznom a jövőben. Körülöttem mindenki utálja a munkáját és nem tudom miben lehetnék igazán jó. Úgyhogy ameddig keresem az utam én örülnék ha valaki támogatna és nem azt hajtogatná hogy ideje lenne dolgozni, jó a gyár is csak húzzál már el valahova. Inkább képezném magam még, hátha meglesz az a munka amit életem végéig szeretnék és tudok is csinálni. De ugye ehhez is pénz kell, az idő meg csak fogy... Én amúgy abban is benne lennék hogy én tartom el a pasit ha sikerülne megcsípni egy jól fizető állást, szóval nálam ez oda-vissza működik. De manapság mindenki szégyen aki nem 18 éves kora óta dolgozik.
7/25 anonim válasza:
Szerinem az a baj, hogy függőségi viszonyt teremt. A nő ha szenved melletted sem tud elhagyni. És te nem tudod nem azért nem nagy el, mert egyedül nem állna már meg a lábán, mert évek óta te tartottad el.
8/25 anonim válasza:
Hát, ha a nő szereti a munkáját, és keres is vele annyit, amennyiből szükség esetén meg tud élni egyedül is, de te többet keresnél, akár sokkal többet, akkor igazából csak annyiról lenne szó, hogy te lennél a főkereső, nem azt, hogy eltartod. Ez kevésbé problémás, mint hogyha a nő teljesen eltartott és ki van szolgáltatva.
9/25 anonim válasza:
Van amikor nem lehet játszani az úriasszonyt, és el kell mennie a nőnek is dolgozni, hogy jobban tudjanak élni.
Én nem vágyom arra, hogy eltartsanak, olyan életet akarok kialakítani, hogy ne kelljen támaszkodnom a férfire anyagilag. 23L
10/25 anonim válasza:
Nem lennék boldog csak otthon ülve, kölköket nevelgetve, úgyhogy nem. Az anyagi biztonság persze megnyugtatna valamilyen szinten, de ez csupán annyiban segítene, hogy kevésbé szoronganék azon, hogy elvesztem a munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!