Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Prosti vagyok, vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vagyok, vagy inkább voltam. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy visszatérő kuncsaftom azt állítja, hogy belém szeretett és nem tud nélkülem élni. Azt mondta csak legyek vele, ő eltart.

Már nála is jártam, több alkalommal is. Különösebb vonzalmat nem érzek iránta, de kő gazdag, üzletember. Nem tagadom az eltartással járó kényelem jól jönne. Viszont akkor fel kell adnom a függetlenségem. Ti melyiket választanátok?

25 éves, nő.

2016. máj. 15. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fuggetlenseged alatt azt erted, hogy mas kuncsaftokkal is szexelhetsz, akkor az uzeletember egy jobb opcio leven mar ismered. Ha mindenkeppen ebben a szakmaban kepzeled el az eleted, akkor sztem ez igy teljesen korrekt, viszont ha lennenek celjaid, szeretnel kitorni akkor a helyedben nem-et mondanek az illetonek.

Masoktol fuggeni baromi rossz erzes, szoval ha a pasiban van valami birtoklasi vagy, akkor a helydben nem kockaztatnek de ez valojaban csak te tudhatod. Mindket lehetosegnek megvan a maga pro es kontraja de donteni neked kell:-))

2016. máj. 15. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha csak ez a két opció van, akkor az üzletembert. Függetlenség ide, vagy oda, ilyen"meló" mellett nek hiszem, hogy lehet normális párkapcsolatot kialakítani. Akkor meg már inkább 1 db férfi legyen, mint mindig valami idegenek, kiszámíthatatlanság, bizonytalanság, hogy mikor fog valamelyik bántani, stb.
2016. máj. 15. 13:45
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanúgy prosti maradnál, csak mindig ugyanaz lenne a kuncsaftod. Döntsd el, melyik a jobb neked!
2016. máj. 15. 13:52
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

Semmiképp sem tanácsolom a bizmiszment!

Most csak a tested adod el, úgy a lelked is eladnád!!!

Egy örök igazság, ha igazán szeret, elfogad úgy ahogy megismert.

2016. máj. 15. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a pasit választanám.

Gondolj bele, ő már ismer, elfogadja, hogy ezzel foglalkoztál, a pénz ugyanúgy meglenne, de nem kéne naponta 10 pasival d u gnod, és esetleg félned, hogy valamelyik csinál-e valami durvát veled.

Függetlenségedet sem kell olyan értelemben feladni, hogy pénzed lesz bőven, eljárkálhatsz, lehet társasági életed, csak ugye egy pasi mellett kell maradnod.

6/12 anonim ***** válasza:
64%
Ilyen kérdés már volt régebben is, valaki csak szórakozik. Gyanítom férfi.
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Jézusom, nehogy feladd a függetlenségedet!

A napi 10 idegen sperma ízével biztos nem ér fel semmi, amit ő adhatna...

2016. máj. 15. 14:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
mi a jobb? 10 gusztustalan kamionos ki megdug, vagy 1 kulturált üzletember.
2016. máj. 15. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván jobban járnál, mert nem kellene napi 4-5 idegennel szexelni. De kérdés, hogy mi lesz, ha meggondolja magát? Ha te gondolod meg magad és nem enged el? Ismered egyáltalán? Mert nem szoktak csak a 2 szép szeméért luxus életet ajánlani a ku**áknak. Van pár tisztázandó kérdés előtte.

24/F

2016. máj. 15. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Probald ki nem jon be arreballsz

Itt az ideje jovodre gondolni mert,, szepseg es fiatalsag mulando ertek es egy idosodo no nem kapos.

Tanulj vagy vallalkozz akkor leszel fuggetlen.

Vetes magadnak egy vallalkozast mindegy mit legy okos k@ ne szord a penzt mulando dolgokra.

2016. máj. 16. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!