Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti vagyok, vagy inkább voltam. Ti mit tennétek a helyemben?
Egy visszatérő kuncsaftom azt állítja, hogy belém szeretett és nem tud nélkülem élni. Azt mondta csak legyek vele, ő eltart.
Már nála is jártam, több alkalommal is. Különösebb vonzalmat nem érzek iránta, de kő gazdag, üzletember. Nem tagadom az eltartással járó kényelem jól jönne. Viszont akkor fel kell adnom a függetlenségem. Ti melyiket választanátok?
25 éves, nő.
Te eddig örömlány voltál! Aki örömet okozott a férfiaknak a pénzükért. Ugyanolyan szolgáltató, mint pl. a villanyszerelő.
A prosti, a Q, az az, akinek közvetve fizet az ember, de hiába, mert a szolgáltatása minősíthetetlen.
Mit veszíthetsz, ha összejössz vele? Szerintem semmit, sőt szinte biztosan jól jöhetsz ki belőle. Persze csak akkor, ha nem bánt.
Csak kíváncsiságból. Hány férfival voltál? Mi a véleményed róluk?
Szia.
Melyiket utat választotad a végén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!