Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Prosti vagyok, vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vagyok, vagy inkább voltam. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy visszatérő kuncsaftom azt állítja, hogy belém szeretett és nem tud nélkülem élni. Azt mondta csak legyek vele, ő eltart.

Már nála is jártam, több alkalommal is. Különösebb vonzalmat nem érzek iránta, de kő gazdag, üzletember. Nem tagadom az eltartással járó kényelem jól jönne. Viszont akkor fel kell adnom a függetlenségem. Ti melyiket választanátok?

25 éves, nő.

2016. máj. 15. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

Te eddig örömlány voltál! Aki örömet okozott a férfiaknak a pénzükért. Ugyanolyan szolgáltató, mint pl. a villanyszerelő.

A prosti, a Q, az az, akinek közvetve fizet az ember, de hiába, mert a szolgáltatása minősíthetetlen.

Mit veszíthetsz, ha összejössz vele? Szerintem semmit, sőt szinte biztosan jól jöhetsz ki belőle. Persze csak akkor, ha nem bánt.

Csak kíváncsiságból. Hány férfival voltál? Mi a véleményed róluk?

2016. máj. 20. 00:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Melyiket utat választotad a végén?

2020. márc. 11. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!