Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy prosti kérdés. Miért járnak oda a pasik? Nem undorodnak? Menő luxusp. Hoz vagy inkább útszélihez? Mi nők mennyire használnánk ki ha lennének pasik is pénzért?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 14:35
1/7 anonim válasza:
akkor most megleplek:
vannak pasik is pénzért.. :)
3/7 anonim válasza:
vannak és kihasználjátok.lehet,hogy nem te mint ahogy én sem voltam még prostival de vannak szép számmal férfikisérők úgyhogy ne tégy úgy mintha férfiak kiváltsága lenne.
4/7 anonim válasza:
Nem undorodnak,miert?
A szajaba adni valakinek...Meg van gumi is...
Van akinek nem jut,csak igy,van aki csak igy kapja meg amit akar.Meg rengeteg gyönyörü nö prosti.....
Pasik is dolgoznak....nem is kevesen...
5/7 anonim válasza:
Pedig csúnyán pórul járhat az, aki prostihoz jár... Nyilatkozott névtelenül egy pasas, elkapta az AIDS-t egy prostitól, átadta a feleségének. A felesége meghalt, gyerekei elhagyták, ő meg egyedül várja a halált... Ha pasas lennék, nem bíznék abban, hogy a prostik rendszeres orvosi ellenőrzéseken esnek át... Aztán ott van még pl. a HPV, a vérbaj............... Tudom, ez nem konkrét válasz a kérdésedre, de gondoltam, nem hagyom ki a véleményemet a prostik "igénybevételével" kapcsolatban.....
6/7 anonim válasza:
Miért járnak oda a pasik?
Azért, mert kapnak valami jóleső szolgáltatást (erotikát, gyengédséget, szexet, stb.) a pénzükért.
Nem undorodnak? Mitől? Komolyan nem értem.
Menő luxusp. Hoz vagy inkább útszélihez?
Nyilván pénz és idő kérdése.
Mi nők mennyire használnánk ki ha lennének pasik is pénzért?
Nem tudom te mennyire használod majd ki ha elárulom, hogy VANNAK pasik is pénzért. Nyilván vannak nők is akik fizetnek nekik, különben nem hirdetnének.
7/7 anonim válasza:
Miért kell a pénzt belekeverni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!