Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak itt olyan Hölgyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan Hölgyek, akik vágynak arra, hogy egy férfi eltartsa őket?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy régimódi vagyok, de úgy gondolom, hogy egy férfi dolga megteremteni egy Nő számára szükséges anyagi biztonságot. Van aki ezt hasonlóan gondolja? Őszinte válaszokat szeretnék!
2016. máj. 15. 15:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%

Vágyom arra hogy a Párom el tudjon tartani.!

És ebben nincs semmi kivetnivaló.

Mivel gyermeket tervezünk semmi nem tenne boldogabbá mint hogy biztosan tudjam hogy amíg én nem dolgozom párom meg tud teremtei minden szükséges anyagi forrást.

És hasonló színvonalon tudunk tovább élni.

8:00- tól 16:00 ig dolgozom. + az állandó túlórák

(persze ezeket nem fizetik ki)örüljek hogy van munkám 4 szakmával.

Kiegyensújozottabb lennék mert ha feszült vagyok annak mindig a főnők azt oka..

Azt hiszem a tudat hogy olyan férfi van melletünk aki el tudja tartani a kedvesét valahogy lelkileg is megnyugtatja az embert.

Ha a párom el tudna tartani nem félnék a munkahelyváltástól..

Nem tartanék a gyermekvállalástól..

nem kell hogy valóban el is tartson. csak tugyam hogy meg tudná tenni.

2016. máj. 16. 15:47
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

(11. vagyok)

És ismerek ilyen kapcsolatban ékőket egyáltalán nem lehet elitélni az ilyen nőket!

Azt feltételezni hogy ezek a nők otthon ücsörögnek és "Kölköket nevelnek butaság"

Persze gyereket is nevelnek, közben főznek mosnak takarítanak, mindenki elvája hogy mindig ugorjanak mert úgy sem dolgoznak, tehát orvoshoz viszi az összes nagymamát mindet elkiséri a temetőbe bevásárol nekik, néha segít a takarításban is hisz annyira ráér,, segítenek a férj vállalkozásában, intézik a postáját...elszalad a hivatalokba.. gyakorlatilag egy 24 órás titkárnő aki még takarít is utánnuk neveli a gyerekeket. igyekszik mindemellet jól kinézni.. és persze ha azt az összeget nézzük amit efektív kézhez kap. olcsóbb is mint egy titkárnő.

27/L

2016. máj. 16. 16:03
 13/25 anonim ***** válasza:

12es

szerintem engem idéztél

Nyilván tudom, hogy ha nem dolgozol, sem fenkéig tejfel az élet, ennek ellenére nekem kell a szellemi kihívás, egy munka, amiben alkotni tudok. Attól, hogy azt írtam kölköket nevelni, még nem húztam le a háztartásbelieket, én így beszélek a gyerekekről amellett, hogy szeretem őket.

2016. máj. 16. 16:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Egyet értek avval,hogy pl én mint anya,nincs munkám egyenlőre.De! Nem csak otthon ülök a babérjaimon,van mit tenni venni.És kérdező,én nem vágyom arra,hogy engem tartsanak el,nem vagyok a sült galamb a számba repül címszó.:-))
2016. máj. 19. 13:42
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom. És a nők nagyon nagy része is, csak ők nem vallják be.
2016. máj. 20. 00:30
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Soha de soha nem függnék egy férfitól, ennek több oka is van az nem baj, ha jól keres legalább többet lehet költeni :-) Könnyebb lenne az biztos, de inkább nem, nem azért diplomáztam és szenvedtem, hogy áldozati bárányt játsszak.
2017. ápr. 24. 16:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Kettősség van bennem,mert első elgondolásra vonzó ez és jól hangzik,hogy a Párom tartana el, másrészt pedig ki lennék szolgáltatva neki.
2017. ápr. 24. 16:06
 18/25 anonim ***** válasza:

attól függ milyen élet színvonalon

20/l

2017. máj. 3. 22:12
 19/25 anonim ***** válasza:
45%
Én pont erre vágyom. Mivel szeretnék olyan klasszikus feleség lenni, vagyis nevelni a gyereket, főzni vacsit mire hazajön a férjem, rendbe tartani az otthonunkat. Nekem ez jön be, mindig erre vágytam. De manapság már azt is kikérik maguknak a pasik ha a randin nekik "kell" állniuk a nő kávéját.
2017. máj. 3. 22:56
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

#19 Ezt a nők hozták ki a férfiakból. A "jól megvagyok férfi nélkül is" hozzáállásukkal. Ezt hozta a feminácizmus.

Írtam is, hogy én is így gondolom, ahogy te. De ma már ezért a gondolkodásért nőgyűlölőnek, és ellenségnek nevezik az embert.

2017. máj. 4. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!