Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan Hölgyek, akik vágynak arra, hogy egy férfi eltartsa őket?
Vágyom arra hogy a Párom el tudjon tartani.!
És ebben nincs semmi kivetnivaló.
Mivel gyermeket tervezünk semmi nem tenne boldogabbá mint hogy biztosan tudjam hogy amíg én nem dolgozom párom meg tud teremtei minden szükséges anyagi forrást.
És hasonló színvonalon tudunk tovább élni.
8:00- tól 16:00 ig dolgozom. + az állandó túlórák
(persze ezeket nem fizetik ki)örüljek hogy van munkám 4 szakmával.
Kiegyensújozottabb lennék mert ha feszült vagyok annak mindig a főnők azt oka..
Azt hiszem a tudat hogy olyan férfi van melletünk aki el tudja tartani a kedvesét valahogy lelkileg is megnyugtatja az embert.
Ha a párom el tudna tartani nem félnék a munkahelyváltástól..
Nem tartanék a gyermekvállalástól..
nem kell hogy valóban el is tartson. csak tugyam hogy meg tudná tenni.
(11. vagyok)
És ismerek ilyen kapcsolatban ékőket egyáltalán nem lehet elitélni az ilyen nőket!
Azt feltételezni hogy ezek a nők otthon ücsörögnek és "Kölköket nevelnek butaság"
Persze gyereket is nevelnek, közben főznek mosnak takarítanak, mindenki elvája hogy mindig ugorjanak mert úgy sem dolgoznak, tehát orvoshoz viszi az összes nagymamát mindet elkiséri a temetőbe bevásárol nekik, néha segít a takarításban is hisz annyira ráér,, segítenek a férj vállalkozásában, intézik a postáját...elszalad a hivatalokba.. gyakorlatilag egy 24 órás titkárnő aki még takarít is utánnuk neveli a gyerekeket. igyekszik mindemellet jól kinézni.. és persze ha azt az összeget nézzük amit efektív kézhez kap. olcsóbb is mint egy titkárnő.
27/L
12es
szerintem engem idéztél
Nyilván tudom, hogy ha nem dolgozol, sem fenkéig tejfel az élet, ennek ellenére nekem kell a szellemi kihívás, egy munka, amiben alkotni tudok. Attól, hogy azt írtam kölköket nevelni, még nem húztam le a háztartásbelieket, én így beszélek a gyerekekről amellett, hogy szeretem őket.
attól függ milyen élet színvonalon
20/l
#19 Ezt a nők hozták ki a férfiakból. A "jól megvagyok férfi nélkül is" hozzáállásukkal. Ezt hozta a feminácizmus.
Írtam is, hogy én is így gondolom, ahogy te. De ma már ezért a gondolkodásért nőgyűlölőnek, és ellenségnek nevezik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!