Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözéstől való félelem. Hogyan küzdhetnénk le?
Egy éve vagyunk együtt, minden téren nagyon jó a kapcsolatunk. Elég sok időt töltünk együtt, sokszor több napot egyhuzamban, ami egész jól működik.
De a végleges összeköltözéstől mindketten tartunk. Valószínűleg azért, mert mindketten régóta élünk egyedül, kialakult az életritmusunk, és nehezen megy az alkalmazkodás. A másik, hogy mindketten eléggé igényeljük a privát szférát, minden nap kell egy kis egyedüllét, a saját dolgainkkal való foglalkozás.
Eddig ugye úgy működött, hogy együtt voltunk x napot, utána pedig volt egy-két szabad esténk csak magunkra, nyugiban, a saját otthonunkban.
Nem tudom, hogyan lehetne ezen túljutni, mert nagyon szeretem a párom, jó vele, igénylem a társaságát, de egyedül is szeretek lenni néha.
Praktikus okokból jobb lenne az együttélés, hiszen nem kellene külön lakást fenntartani, egymáshoz utazgatni, stb., szerintem meg is érett már erre a kapcsolatunk.
Van valakinek valami ötlete, javaslata, hogyan lehetne ezt megnyugtatóan megoldani? (Nyilván a legjobb lenne egy nagy lakás, amiben el tudunk vonulni mindketten, de erre sajnos egyelőre nincs mód...)
Nekem ez nagyon fura... Az egyuttelesnek ez a lenyege. Nem lehet elmenekulni a problemak elol meg kell beszelni. De ha ezt nem akarjatok vallalni akkor szerintem annyira nem is akartok egyutt elni.
En a kapcsolatunk legelejetol egyutt elek a parommal es egyaltalan nem banom hogy igy alakult. Bar a mi idobeosztasunk elegge mas szoval elegge megvan mindkettonk kis szabadsaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!