Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne féljen az összeköltözéstől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rövid leszek: én 25L ő 32F. 3,5 éve vagyunk együtt, sok mindenen keresztül mentünk már, 2éve szakítottunk is 2hónapra, de aztán újra összejöttünk. MInden rendben volt, egészen addig, amíg nálam közbe jött az, hogy a mostani albérletemből el kell költöznöm július 1-el, a főbérlő miatt. Ez mindegy is. Neki saját lakása van,és nagyon sokat vagyok vele, tkpen együtt is élünk,együtt alszunk szinte mindig, együtt vásárolunk be, én takarítok, főzök stb. mindketten be lettünk már mutatva a családnak és nagyon jó kapcsolatunk is van mindkettőnk szüleivel. Mindketten dolgozunk, jól keresünk, nincs szó egyikünk részéről sem élősködésről. No, de a bökkenő; mikor felmerült, hogy költöznöm kell, az is felmerült, hogy esetleg együtt élhetnénk ezután. De ő nem akarja, mert számára még nem jött el az ideje. Hiába próbáltam vele erről beszélni, egyszerűen nem tud konkrét okot mondani, hogy mi a baj. Azt mondja, hogy ugyanúgy nagyon szeret, csak valahogy még nem érzi úgy, hogy kellene. Úgy érzem, fél az elköteleződéstől, biztosan azért is, mert volt 3 komolyabb kapcsolata előttem, amik nem alakultak túl jól, és gondolom ezek a mai napig nyomasztják. Szerintetek mit tehetnék, hogy kimozdítsam ebből a félelemből?2013. máj. 19. 18:57
1/2 anonim válasza:
Nekem az ilyen hosszabb idő eltelt, de nem költözünk össze dolgokról mindig az ugrik be, hogy az egyik fél nem igazán őszinte a kapcsolatban, olyan gondolatai vannak, hogy szerinte hamarosan vége lesz, vagy nem gondolja, hogy a másikkal tervezi az életét hosszútávon... De amíg nincs jobb addig vele van. Nem tudok más indokot. Nem értem. Adott lenne a lehetőség, és akik szeretik egymást összeköltöznének! Már rég óta együtt vagytok... Nem tom mire vár még...
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezért nem értem, mert ez nem távkapcsolat, és nem is 2hónapja vagyunk együtt és nem is 16 évesek vagyunk. MInden feltétel adott lenne. De mégsem, és próbáltam vele már nagyon sokszor beszélni, de mindig csak nagy kínos hallgatás a válasz, vagy a "Nem tudom...".
2013. máj. 19. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!