Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözéstől való félelem. Hogyan küzdhetnénk le?
Egy éve vagyunk együtt, minden téren nagyon jó a kapcsolatunk. Elég sok időt töltünk együtt, sokszor több napot egyhuzamban, ami egész jól működik.
De a végleges összeköltözéstől mindketten tartunk. Valószínűleg azért, mert mindketten régóta élünk egyedül, kialakult az életritmusunk, és nehezen megy az alkalmazkodás. A másik, hogy mindketten eléggé igényeljük a privát szférát, minden nap kell egy kis egyedüllét, a saját dolgainkkal való foglalkozás.
Eddig ugye úgy működött, hogy együtt voltunk x napot, utána pedig volt egy-két szabad esténk csak magunkra, nyugiban, a saját otthonunkban.
Nem tudom, hogyan lehetne ezen túljutni, mert nagyon szeretem a párom, jó vele, igénylem a társaságát, de egyedül is szeretek lenni néha.
Praktikus okokból jobb lenne az együttélés, hiszen nem kellene külön lakást fenntartani, egymáshoz utazgatni, stb., szerintem meg is érett már erre a kapcsolatunk.
Van valakinek valami ötlete, javaslata, hogyan lehetne ezt megnyugtatóan megoldani? (Nyilván a legjobb lenne egy nagy lakás, amiben el tudunk vonulni mindketten, de erre sajnos egyelőre nincs mód...)
# 16: Egy éve élünk így, hogy pár napot töltünk együtt, amit nagyon élvezünk, de utána jólesik a külön töltött idő.
Sportot napközben letudjuk, haverokkal kb. havonta egyszer járunk el egymástól külön, szóval ezek nem oldják meg a helyzetet. Nem érzem túlkombinálásnak, mert az egy valós állapot, hogy öt együtt töltött nap után tényleg az az érzés van bennem, hogy "imádom, jó vele, de most már menjen haza, hadd legyek kicsit egyedül".
Szerintem inkább ne erőltessétek az összeköltözést. Jó így nektek, féltek tőle, féltitek a privát szférátokat. Akkor meg minek?
Gyűjtsetek addig éljetek külön, majd vegyetek egy nagy lakást, amiben külön zárható szobák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!