Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm teljesen rákattant ez egészséges életmódra, szerinte az lenne a jó ha állandóan csak salátákat ennék, otthon is csak azt hajlandó csinálni. Hogyan állítsam le (hogy ne sértsem meg közben)?
Egy pár hónapja belekezdett a diétába, lelke rajta, szerintem amúgyis jól nézett ki. Aztán persze már csak saláta, zöldségek, néha hússal néha anélkül, volt az otthoni menü (korábban nagyon "magyaros" kajákat csinált mert azokat tanulta otthon). Még ez is belefért, mondván ha én nem eszem amit ő, csináljak/rendeljek még örültem is hogy kicsit egészségesebben fogok étkezni (eléggé nem figyeltem oda és a zöldségekért különben se vagyok oda).
Most ez odáig fajult h állandóan kér h az általa kitalált étrendet (amit direk tnekem csinált) kövessem, munka közben is csak ilyeneket egyek. A nasikat kidobja a kukába, ha pizzát rendelek leüvölti a fejem h ez enm fair h ő diétázik én meg pizzát kajálok közben...
Mivel láttam mennyire fontos neki ezért belementem h egy hónapig követem az étrendet, 2 hét után már a falat kapartam a sok salátától meg h nem ehetek édességet...
Most letelt az 1 hónap és nemhogy megdícsérne h kibírtam a kedvéért hanem elvárja h folytassam, (igazából fogyókúra szempontjából tényleg nem volt rossz, de én nem bírom ki h ne egyek finom kajákat).
Tudom h igazából le is sz . rhatnám mert nyilván azt eszem amit akarok, főleg mikor nem vagyok otthon, de nem akarom megsérteni mert látom h mennyire nagyon odavan ezért a témáért és igazából jót akar nekem.
Ötletek, hogyan lehetne "kompromisszumra" jutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!