Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek? Tanácsot valaki.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácsot valaki.

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van, én szeretem őt, azt hiszem ő is engem... 1éve élünk együtt de már 7 éve vele vagyok pár hónap kiesésével... Albérletben lakunk az elején nagyon jó volt minden. Azt hittem ilyen lesz orőkke de nem.. Egy 3-4honapja kezdődött első az volt hogy a hugomnak a barátja úgy köszönt nekem hogy Meg puszilt kétoldalrol és ez nem tetszett neki. Mikor haza értünk elkezdet durvaskodni csúnyán beszélni hogy ilyen k@@@@ vagyok még olyan anyámat hívtam fel este hogy jöjjön el értem akkor ott akartam hagyni de anyám szereti őt ezért azt mondta beszéljük meg akkor még is beszéltük.... Utána pár hét nem volt semmi... Haza jót évet megfurdot ment aludni.. Le tiltotam a Facebook-on a barátaimmal Meg szakítottam a kapcsolatot fiu/lány áll.. Egy időbe a testvéreivel sem foglalkoztam... Én egész nap takarítok főzök mosok... Haza jön a ruháit szedobalja csak azt tudja hogy mit főztél.. De ha adna egy puszit mikor haza jön az számára luxus... Annyit kapok cserébe hogy eltart... Van egy kutyám tőle nagyobb szeretetet kapok. Tegnap haza jött és és megint azt mondta hogy k@@@@ vagyok még elnököt magától mikor öleltem volna meg... És semmit sem csinálok egész nap itthon vagyok nem öltözködöm a sminkről már azt sem tudom mi az... Valamikor még sem fesulkodok csak azért hogy ne az legyen hogy én voltam valahol... Nem tudom mit szólna hozzá a családom ha elhagynám mert ők mind úgy tudják hogy jó nekem anyámnak sem mondom mert annyira rossz erről nekem beszélni hogy rögtön el sírnam magamat... Nem kapok elég szeretettet tőle és Mar nem bírom tovább.. Nem akarom elhagyni mert szeretem de már ki vagyok... 18L

2016. ápr. 1. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

jesszus

menekülj!

de komolyan

neked megéri hogy eltart?

2016. ápr. 1. 09:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják, hogy "Ki milyen virágot szakít, olyat szagol.". Ez az ember megváltozni nem fog, te pedig még adod is alá a lovat azzal, hogy hagyod így viselkedni. Annyit tehetsz, hogy elhagyod, de úgysem fogod.
2016. ápr. 1. 09:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Első körben mi lenne, ha megtanulnál írni, fogalmazni? Érettségid azért van?

Egyébként mit tegyél? Tűrj, vagy menj. Jól írtí #2, ki milyen virágot szakít, olyat szagol.

2016. ápr. 1. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:

7 éve vele vagy, és most vagy 18 éves... Kamu szaga van az egésznek.

Ha esetleg mégsem, akkor nem csodálom, hogy így sakkban tud tartani. Eszed az nem sok van. Szerinted mégis mit kéne tenned? Vagy lelépsz, vagy tovább szenvedsz, de akkor legalább csendben csináld.

2016. ápr. 1. 09:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen gyerek korom óta vele vagyok eleinte csak gyerek szerelem volt utána lett komolyabb..
2016. ápr. 1. 09:47
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Az erettsegit gondolom a 'kiccsaladod nem igazan eroltette... meg a helyesirast meg ugy barmi fele elme pallerozast. Pedig rad ferne. Ha nem lennel ilyen buta, sose kerulnel ilyen helyzetbe, mert ertelmes no nem el 18 evesen ugy (de nem is hozza magat olyan helyzetbe) mint egy 40 eves 5 gyerekes csalad anya, hanem tanul, hogy utana ne valami feltekeny, idiota barmon kelljen fuggnie mert egyedul meg kenyeret se tudna venni.
2016. ápr. 1. 09:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem a helyes írásomat kértem kritizálni! Ha valaki azt akarja akkor ne ír írjon véleményt!!! Amúgy sem az én hibám!! A telefon javít mást ír néha.. Nem azt amit szeretnék.
2016. ápr. 1. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Buta vagy mint a föld.

Addig olvastam, hogy eltart.

Sorolom:

1. Megteszi mert megteheti. Ő ad fedelet a fejed fölé, etet, ruház. Tőle függsz.

Ha beléd törli a lábát, azt is tűrni fogod, és ezt jól tudja.

2. Szüleid gondolom nem várnak haza, ha 17 éves korod óta vele laksz, és még erőltetik is, hogy béküljetek. Haza nem mehetsz, örülnek hogy megszabadultak tőled, nem kell eltartani még egy éhes szájat. Máshova nem tudsz menni.

3. Te se szereted, csak ugye nincs munkád, nincs pénzed, nem tudsz elmenni, és benne ragadtál egy xar kapcsolatban. De jó lenne minél tovább húzni, mert addig van mit enni meg hol lakni.

Vagy marad így, és takarítasz, főzöl, és szexelsz igény szerint, vagy elmész.

Szüleid vagy befogadnak, vagy nem. Mindenesetre sürgősen keress munkát, diákmunkát legalább, mert akkor van miből elmenni.

Főleg ha elcsattannak az első pofonok, vagy ő un rád és kivág a lakásból.

2016. ápr. 1. 11:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem anyaghoz akkor megyek mikor én akarok Egyke gyerek vagyok én vagyok a mindene csak öt ismeri mivel régóta udvarolt nekem.
2016. ápr. 1. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:

akkor meg miért nem lépsz le?

tényleg nagyon buta vagy!

2016. ápr. 1. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!