Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tanácsot?
A párommal össze szeretnénk költözni.
Viszont ő azt szeretné ha a szüleihez mennénk .( Nem vagyok jóba anyóspajtással,se apósommal_) első látásra nem voltam szimpatikus.
Ő ezt nagyon jól tudja mégis erőlteti.Az én szüleimhez nem akar jönni mert (15)km-el van messzebb a munkahelye.Albérletről konkrétan szó se lehet mert nem fog fizetni másnak... tanácstalan vagyok..22N 26 F .. 3 éve vagyunk együtt..
Hú én biztos nem mennék :D
annyit nem ér pár tíz ezer :D magának fizeti a nyugalmat.. és az a valaki is ad cserébe neki lakhelyet :)
Mi is 3 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is lakunk, de nem mentem volna egyik szülőhöz sem. :)
Ha belegondolsz, itt nem csak az a cél, hogy többet együtt legyetek, hanem az, hogy önállósodjatok együtt, külön a szülőktől, felnőtt módjára.
22N
Szülőkhöz ne költözzetek, ott sosem lesztek önállóak és az egyik fél mindig szenvedni fog.
Ha nem tudtok megegyezni albérletben, akkor szakítani kellene, mert egyértelmûen nem szeretitek egymást - az egyéni céljaitok, vágyaitok fontosabbak nektek a közös életnél.
NE!
26F a szülői házban képzeli az életét az magában gáz.
Ha meg tudja, hogy ezzel minek teszi ki a párját, - az gáz a köbön.
"Nem fizet másnak" - azért kéne fizetnie, hogy a kedvesével önálló felnőtt életet kezdjen - hát ha ez pénzkérdés nála....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!