Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 15 év korkülönbség sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Nő a fiatalabb. Főleg azok véleménye érdekelne akik már több éve párjukkal élnek, és van köztük némi korkülönbség. Pár ember szerint elromtom az életem, és főleg majd akkor fogok rájönni ha családot alapítunk és a párom 60 éven felüli lesz.

#Korkülonseg
2016. márc. 29. 23:16
1 2
 11/12 omba ***** válasza:
"De vajon ez mindig így lesz?" - ha eddig így volt, mitől változna? Ez nem kor kérdése, ha két ember illik egymáshoz, akkor meg tudják beszélni a problémáikat ha nem illenek össze, akkor nem tudják, akkor sem, ha egy napon születtek.
2016. ápr. 5. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Kinek mi... Szerintem 8-10 év is sok. Nálam a max 5 év lenne a határ. Szerintem sokkal jobb ha kisebb a korkülönbség a párok között.

Ismerek olyan házaspárt ahol a csaj 30 , a pasi 14-15 évvel idősebb, és hát eléggé lepusztult a pasi. Csöves szakáll, csimbókokban álló haj (ahol még van neki) Csak döglik, sosem mennek sehová együtt.

ÉN nem vagyok nagy csavargó, de azért becsavarodnék ilyen férfi mellett.

Anyósom is jóval idősebb pasihoz ment. 4 év után megözvegyült. Bár ott nem 15 év volt, hanem 22.

2016. ápr. 6. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!