Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 14 évvel fiatalabb férfi -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évvel fiatalabb férfi - két év után "illene" szakítani, de nem megy. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Két éve jött össze egy 39 éves nő (túl egy hosszú, gyermektelen házasságon, amely azért ért véget, mert a férj balesetben meghalt) és egy 25 éves férfi. Nyilván a korkülönbség miatt mindketten tudták, hogy ez legfeljebb egy kaland, egy tapasztalat. Két éve nagyon jól érzik magukat, a nő tudja, hogy el kellene engedni a férfit, de egyszerűen nem megy. És a férfi sem akar más kapcsolatot. Mindketten nagyon szeretik egymást. Mit gondoltok?

2015. júl. 5. 10:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Maradjatok együtt,ez a kézenfekvő válasz.

Együtt éltek?

2015. júl. 5. 10:24
 2/14 anonim ***** válasza:
LOL :,D Nem, nem két év után illik szakítani, hanem akkor, amikor már boldogtalanok vagytok a másik mellett. Térjetek észhez, örülnötök kéne, hogy találtatok valakit, akivel ennyi idő után is boldogok vagytok, nem olyan hülyeségeken agyalni, mint a korkülönbség. Amúgy sins ebben semmi durva, ha a pasi javára lenne a 14 év, az szinte fel sem tűnne senkinek.
2015. júl. 5. 10:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a nőnek egyrészt nem E/3-ban kellene magáról írnia.

Valamint nem a srácot kellene elengednie, hanem magáról gondoskodnia, ha jobban végiggondolja, akkor most még van esélye találni egy párt magának, ha viszont élvezi a langyos lábvizet, akkor majd a srác lép 2-3-4 év múlva mikor igazából családot, gyereket akar, a csaj pedig ott fog állni 4X évesen úgy, hogy eddig áltatta magát, hogy majd élete végéig mellette marad a pasi.

2015. júl. 5. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:

ezt nem értem...miért kellene? ki miatt kell?

ha boldogok vagytok együtt, szeretitek egymást, akkor mért szakítanátok?

akkor szakítsatok, ha valamelyikőtök boldogtalan, nem szereti már a másikat

2015. júl. 5. 10:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha szeretik egymást, akkor csak a kor miatt ne menjenek szét. Tina Turner ha jól tudom 16 évvel idősebb a férjénél. Na és?
2015. júl. 5. 10:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor kell elengedni a másikat, amikor az menni akar. Ha veled akar lenni, mert szeret, akkor semmilyen indok nincs arra, hogy elengedd. Szeressétek egymást, és legyetek boldogok!
2015. júl. 5. 10:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nehéz kérdés. Tudom, milyen ez, ha már a gondolat felmerül... Gondolom, főleg a pasid érdekeit nézve gondolkodsz ennyire a szakításon.

Talán ha leülnétek egy őszinte beszélgetésre? Mert ha kiderül, hogy ő is szeretne már "túllépni", talán jobb most megtenni, mint évekkel később. De ha azt mondja, lát veled közös jövőt, akkor pedig miért kéne szakítani?

2015. júl. 5. 11:00
 8/14 A kérdező kommentje:
A hozzászólóknak: elnézést, ha E/3-ban fogalmaztam, de próbáltam személytelen lenni. Sokan kérdezték, hogy miért "kell, illik" szakítani. A kezetektől azt gondoltam, hogy nem szeretném elvenni a fiatalságát, és minél több időt van velem, annál inkább érezheti majd úgy, hogy "elveszett" ez a kora. Csak arra nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz a kapcsolatunk, hogy nem tudjuk egymást elengedni.
2015. júl. 5. 11:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Bolondok vagytok, ha annak ellenére elengeditek egymást hogy szeretitek egymást, jól megvagytok. A kor miatt? Azzal semmi gond nincs...akár még egy gyerek is beleférhet. Sok sikert:)
2015. júl. 5. 11:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha jó a kapcsolatotok, akkor nem azt fogja érezni, hogy elveszett ez az idő, hanem hogy gazdagabb lett ezzel, még akkor is, ha x év múlva a kapcsolatotoknak vége lesz valamiért. Nem gyötrődnék a helyedben. Élvezném ezeket a boldog időket.

(Azaz nem gyötrődöm, hanem élvezem, hasonló cipőben járva)

2015. júl. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!