Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 14 évvel fiatalabb férfi -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évvel fiatalabb férfi - két év után "illene" szakítani, de nem megy. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Két éve jött össze egy 39 éves nő (túl egy hosszú, gyermektelen házasságon, amely azért ért véget, mert a férj balesetben meghalt) és egy 25 éves férfi. Nyilván a korkülönbség miatt mindketten tudták, hogy ez legfeljebb egy kaland, egy tapasztalat. Két éve nagyon jól érzik magukat, a nő tudja, hogy el kellene engedni a férfit, de egyszerűen nem megy. És a férfi sem akar más kapcsolatot. Mindketten nagyon szeretik egymást. Mit gondoltok?

2015. júl. 5. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vegyetek példát a hírességekről, ha nekik működik, nektek is fog. Én pillanatnyilag elképzelhetetlennek tartom, hogy idősebb legyek a pasinál, de ha úgy hozná az élet, hogy nem lennék szerelmes senkibe, és belehabarodnék egy fiatalabba, hát üsse kavics...
2015. júl. 5. 12:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Keresztszüleim 43 és 31 évesek. (természetesen keresztanyum az idősebb) 4 éve együtt élnek, boldogságban.

Csak rajtatok múlik, a kor semmit nem számít. Ez az "elveszem a fiatalságát" szöveg is butaság.

2015. júl. 6. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban sok dolog számít, de az életkor pont nem ilyen dolog. Ha mindketten vállaljátok, akkor bátran lehet folytatni.

Négy évvel ezelőtt én 22 voltam, a feleségem 35, tavaly előtt házasodtunk össze, azóta van egy közös kisfiú, és együtt szeretnénk maradni, remélhetőleg amíg élünk.

2015. júl. 8. 20:11
 14/14 anonim válasza:
Nem kell szakítani, pláne nem azért, mert "2 év után illik" mások szerint. Ha működik a dolog, nem kell megjavítani. Nincs baj a korkülönbséggel szerintem, élvezzétek inkább, hogy vagytok egymásnak!
2015. júl. 9. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!