Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbség sok?
Ha a partnered egészségileg lerobban, akkor nehéz napokat fogsz megélni, főleg ha egy gyerek is van mellette. De ez bekövetkezhet egy balesettől is, szóval emiatt ellenezni botorság lenne.
Én egyszer kipróbáltam, 13 év volt közöttünk (22/35) és majd 1 évig együtt voltunk mikor a leányzó tovább lépett. Nem volt veszekedés, gyorsan lezártam, nem kergettem magam hiú álmokba, tudtam, hogy idővel vége lesz. Aztán a másik kapcsolata nagyon rosszul sült el és felkeresett, beszélgettünk, mondtam neki, hogy menjen, ismerkedjen, tapasztaljon és ha 5-10 múlva is arra vágyik amit tőlem kapott, akkor beszélünk.
Ha a Nő 30 felett van akkor talán működőképes lehet hosszabb távon is.
Sok.
Szüleim példája is ezt igazolja.
Anyám mindig unatkozott, ment volna szórakozni, apám munka után meg hétvégén csak pihenni akart.
Sokszor láttam azt is, hogy mindig az van, amit apám akar, pl. kiakadt meg kiabált, ha délre nem volt ebéd, vagy fodrásznál sokat költött.
Minden felelősség apué volt: legyen befizetve minden számla, milyen biztosítást kössön a házra, mit tanuljak, stb. Anyám ezekhez éretlen volt, nem is akart érteni hozzá.
Aztán először a nagyi betegedett le (apu anyja), és anyámra maradt az ápolása. Sose jöttek ki jól, innentől pláne.
Aztán apu egészsége se volt a régi, őt nem kellett ápolni, de mindig tiszta ideg volt.
Végül szívrohamban elhunyt, akkor én 15 voltam, anyu 41. Azóta egyedül van, de a mai napig döntés képtelen mindenben.
Másik férfit nem talált, mind elmenekült.
Mondjuk hogy egy 17 évestől mi a nyavalyát akarhat egy 32 éves azt fel nem fogom, de úgy néz ki jól megvagytok.. És 45 évesen szeretnél családot alapítani?! Mert ha nem, akkor nincs ilyen problémád.
A nővérem 24 volt, mikor összejött az akkor 40 éves férjével. Eltelt 5 év és most várják a 2. gyereküket. A nővéremnek jobb embert el se tudnék képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!