Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sok ez a korkülönbség?
27/F és 46/F
Lehet ennek jövője hosszú távon?
Ha nagyon fiatalos és tökéletes egészségi állapotban van, akkor még lehet együtt pár jó évetek....kérdés mi a acélod a kapcsolattal?
38F
Én lennék a fiatalabb fél.
Célom?Hát nem tudom.
Gondolom minden kapcsolatnak úgy vág neki az ember,hogy nem arra gondol mikor lesz vége:)
A korombeliek sokkal inkább váltogatják a partnereiket,szóval ha egy 20-35 közötti pasival jönnék össze,nagyobb lenne az esélye,hogy hamarabb lesz vége,mint egy idősebbel...
Érdekes a hetero kapcsolatoknál inkább ,,elitélik, az ilyen korkülönbséget, még a homoszexuális pároknál egyáltalán nem.
Szerintem akár hetero, akár homo a kapcsolat , nem a korkülönbségen fog múlni a szeretet, szerelem, bizalom...sem az hosszutávon fog e működni. Mi a biztosíték egykorú partnerek esetében pl-ul h meddig működik,. Még szeretet, szerelem, hűség, és egymás tisztelete van, addig. Sok boldogságot!
Ha közös gyereket szeretnétek akkor nem ártana ha apa mellett nőne fel a gyerek vagyis sürget az idő!!!
A szomszédomnak most született kisfia, 51 éves(soha nem mondanám meg) a párja 35. Ha jó genetikával rendelkezik az idősebb fél és úgy véli, hogy van energiája ahhoz, hogy egy babát rendesen felneveljen akkor miért ne?!
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!