Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam egy (sokkal) idősebb pasiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az oktatóm volt.

Már 1 éve is, hogy nem találkoztam vele, maximum az utcán köszönés szintjéig.

Nem tudom kiverni a fejemből. És persze ő erről mit sem tud.

Már attól is lelkifurdalásom van, hogy egyáltalán eszembe jut. Nem tudok mit tenni. Azt hittem, az idő mindent megold. De úgy látszik, nem :(

2016. márc. 4. 12:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
27%
...miért nem vagyok meglepve?
2016. márc. 4. 12:41
 2/32 anonim ***** válasza:
86%
Miért van lelkiismeretfurdalásod? Ha csak a korkülönbség a gond,az ma már rég nem baj szerintem
2016. márc. 4. 12:42
 3/32 A kérdező kommentje:
Miért nem vagy meglepve? :o
2016. márc. 4. 12:43
 4/32 anonim ***** válasza:
4%
probald elfelejteni meg is >> az talan jobb lenne
2016. márc. 4. 12:43
 5/32 A kérdező kommentje:

Miért a lelkifurdalás?

Mondjuk úgy, hogy tiltott gyümölcs. Már gyümölcsszedés szempontjából is.

Gondolom, érted.

2016. márc. 4. 12:44
 6/32 A kérdező kommentje:

Próbáltam elfelejteni. Minden nap azon vagyok. Nem beszélek róla, kerülöm azokat a helyeket, ahol megfordulhat. Tényleg próbálom. Az elmúlt 1 év erről szólt.

2016. márc. 4. 12:47
 7/32 anonim ***** válasza:
55%
Akkor ismerős a helyzet. Én évek óta nem tudom elfelejteni őt,kiverni a fejemből (mi is köszönős szinten vagyunk). Annyit tudsz tenni,hogy kerülöd,próbálsz mással foglalkozni,elterelni valahogy a gondolataidat ,sportolni
2016. márc. 4. 12:49
 8/32 A kérdező kommentje:

Ó, akkor tényleg érted a helyzetet.

Leírod, veled/veletek hogy volt?

2016. márc. 4. 12:56
 9/32 anonim ***** válasza:
4 éve ismerem,az első pillanattól kezdve tetszik,de csak az utóbbi másfél évben erősödött fel az érzés. Az sem könnyít rajta ahogy ő viselkedik velem,ha összefutunk. Ismerem a feleségét,kedvelem is,nagyon szépek együtt,de az érzésemmel nem tudok mit kezdeni. A lelkiismeretfurdalás bennem is rendesen ott van. Nem beszélek róla,kerülöm,próbálom magamban kiirtani,nem nagy sikerrel
2016. márc. 4. 13:12
 10/32 A kérdező kommentje:

Valóban nem lehet egyszerű. Én legalább a feleségét nem ismerem. Mondjuk csak látásból. Fiát szintén így.

Nálunk nincs semmi olyan, ami egyáltalán bármikor is okot adhatott volna arra, hogy többet gondoljak bele. vagyis talán volt, de akkor még nem gondoltam így. Jajj, bonyolult ez :/

2016. márc. 4. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!