Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam egy (sokkal) idősebb pasiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az oktatóm volt.

Már 1 éve is, hogy nem találkoztam vele, maximum az utcán köszönés szintjéig.

Nem tudom kiverni a fejemből. És persze ő erről mit sem tud.

Már attól is lelkifurdalásom van, hogy egyáltalán eszembe jut. Nem tudok mit tenni. Azt hittem, az idő mindent megold. De úgy látszik, nem :(

2016. márc. 4. 12:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit tanácsoljak, én ilyen kapcsolatban élek egy éve, nagyon is boldogan... extrém a korkülönbség, de hát annyira nincs annak jelentősége.

A "tiltott gyümölcs" azt jelenti, hogy házasságban él?

Te beleszerettél, de ő amúgy megismerne az utcán, vagy ez a te teljesen belő világod?

Erőszakkal nem lehet elfelejteni valakit, inkább járj nyitott szemmel, szívvel - hátha akad valaki, aki még ennél is jobban elbűvöl.

2016. márc. 8. 19:14
 22/32 anonim ***** válasza:
üdv a klubban sorstárs.....nálam is ugyanez volt, csak ő a kollégám volt és utólag derült ki hogy mégsem kellettem neki annyira mint hittem.... Azóta az életem romokban hever.
2016. márc. 8. 20:16
 23/32 A kérdező kommentje:

"A "tiltott gyümölcs" azt jelenti, hogy házasságban él?"

Azt is.

"Te beleszerettél, de ő amúgy megismerne az utcán, vagy ez a te teljesen belő világod? "

Megismerne az utcán, azt gondolom, még el is csevegnénk az időjárásról, ha úgy adódna. Lehet, üdvözléskor még puszit is adna.

2016. márc. 9. 09:06
 24/32 anonim ***** válasza:

Nézd, ha ez ennyire egyoldalú, akkor nyilván semmi esély semmire, függetlenül a kortól, meg minden mástól.

Nézelődj, lazulj, járj társaságba - majd lesz valaki

2016. márc. 9. 16:59
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a kérdést a tini párkapcsolatok kategóriában volna érdemes feltenned. Nagyon gyerek vagy még, attól függetlenül hogy 18 vagy, vagy 38.
2016. márc. 16. 14:15
 26/32 anonim ***** válasza:
3%

Apakomplexusos, ostoba tyúk.

Tökmindegy mit teszel, az öndorsrontó attitűd belülről fakad.

2016. ápr. 6. 12:25
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Szerinted a kérdező élvezi a helyzetet? Ha választhatna ezt választaná? Könnyű osztani az észt,de az érzéseinket nem lehet irányítani. Ez van
2016. ápr. 6. 12:30
 28/32 A kérdező kommentje:

#27 köszönöm.

Reméltem, lesznek a válaszolók között olyanok, akik hasonló helyzetben voltak, és leginkább az ő jó vagy rossz döntésükre lettem volna kíváncsi.

Baromira nem élvezem a helyzetet. Az eszem pontosan tudja, hogy mit kell tennem, és hogy hol a helyem. De az érzés közben belülről teljesen felemészt.

2016. ápr. 6. 13:50
 29/32 anonim ***** válasza:
20%
kérdező: dehogyis nem élvezed. Mennyivel jobb ez a nemes szenvedés, mint a szürke üresség. Legalább magaddal lehetnél őszinnte.
2016. ápr. 6. 20:24
 30/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, megértelek, én is ilyen helyzetben vagyok, csak nekem még mindig tanárom ráadásul (és azt konkrétan nem tudom, hogy házas-e). Én se élvezem a helyzetet, mert teljesen felemészt, és nem tudom, hogyan tüntessem el, irtsam ki magamból, hogyan érjem el, hogy ne vonzódjak ennyire hozzá és ne akarjam ennyire, ne akarjam még jobban megismerni, stb. Már gondoltam én is arra, amit az egyik kedves hozzászóló is írt, hogy őszintén beszélek vele, de csak egy pillanatra futott át az agyamon, utána rögtön el is hessegettem a gondolatot. Hiába járok nyitott szemmel, nem segít semmi, nem tudom, hogyan lesz ennek végre vége...
2016. ápr. 6. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!