Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit és milyen mértékben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit és milyen mértékben vállaltok fel a párotok előtt a test kevésbé esztétikus megnyilvánulásaiból?

Figyelt kérdés
Számomra így lassan 3 év után furcsa, hogy valaki még pukizni sem mer a másik előtt...mondok a saját kapcsolatomból pár példát, ugyanis mi MINDENT megcsinálunk egymás előtt, ami csak jól esik: simán megy a nagydolog is egymás előtt, közben nevetünk a hangokon és próbáljuk is überelni egymásét :D Böfögés, "orrpucolás", pisilés az alap, természetesen együtt is fürdünk. Nem tudnék olyat mondani, amit szégyellek előtte a testemből, pedig az előző fiúknál még pisilni sem nagyon akaródzott, ha jelen voltak. Van más is így ezzel? Aki nem mer hasonlókat, annál mi az oka, hogy nem? 22/L

2016. márc. 28. 12:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne vedd támadásnak, nem az volt, nem kell rögtön szurkálódni, fogadd el, hogy ez nekünk vicces, ha gyerekes, ám legyen. Menzesz necces, nem szeretem ha látja a betétcserét, olyankor amúgy is undorodok magamtól. Ennek ellenére együtt tusolunk akkor is, csak gyorsabb tempóban végzek, egyébként is én ülök a lefolyónál (ha esetleg nagy ritkán zuhany alatt "mozgás" lenne...) A nagydologgal úgy vagyunk, hogy ha fürdés előtt ránk tör, nem küldjük ki már egymást, elintézzük hamar, nem kell rajta fenn akadni, ha akár vicces is lehet. Ha más időpontban akaródzik, akkor persze nem hívjuk be egymást, nem kell túlgondolni ezt (sem). Szerintem sosem árt a plusz poén egy kapcsolatban...és megértem ha más nem csinálja a párja előtt. Eddig én sem tettem, pedig voltam már nagyon szerelmes. Most így adódott, más ember előtt meg semmit sem merek. ;)
2016. márc. 28. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, minden embernek más a vicces. Én pl azzal szeretek viccelődni, hogy hol lehetne hullákat eldugni. Sokan nem értik. De ezek a testi dolgok cseppet sem szórakoztatnak. Attól pedig kifejezetten klausztrofóbiásnak érezném magam, ha még fürdéskor is a párommal kellene lennem minden egyes nap. Szerintem ez túl sok. Ha meg a vízen spóroltok így ott meg már más gondok vannak.
2016. márc. 28. 19:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Jahm, az is beteges kissé :D Amúgy légyszi, kicsit értelmezd jobban, amit írok, mert kezd kínos lenni, hogy mentegetőznöm kell - nem sprórolásból, hanem szeretem menzeszkor hamarabb elintézni a tisztálkodás dolgot. Lehet, hogy árnyalja a helyzetet, hogy nem tusolunk mindig együtt, mivel a párom folyamatos műszakban dolgozik -pedig jó is az a plusz pár perc tipi-tapi a folyó víz alatt.
2016. márc. 28. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Én világ életemben szégyellős voltam, de mióta a párommal együtt vagyunk... :D Nem kakilunk egymás előtt, de mivel közel van a wc a hálóhoz, a hangok kihallatszódnak, és szoktunk drukkolni egymásnak. :D

Ő nagy pukis, én sokszor büfizem ha szénsavasat iszom. Kiröhögjük egymást és ennyi.

Bizalom és szerelem. Nincs ebben semmi ciki. Az a rossz, ha valaki ezt nem engedheti meg a kapcsolatában. :)

Kérdező, ne érezd magad kellemetlenül, mi is ilyenek vagyunk :D

22/L

2016. márc. 30. 00:36
 15/17 anonim ***** válasza:
35%

Az egy dolog, hogy nem szégyellsz semmit, de most komolyan, lányok!

Tampon??

Orrtúrás??

Pisilés?? Pukizás??

Ha két-három év múlva már nem kíván titeket, gondolkozzatok el azon, hogy a véres tampon, a nyilvános szőrtelenítés vagy az állandó pukizás volt a ludas.

Bezzeg a "mocsok plázacicák", akik nem vetemednek ilyenre, nekik a férjül több év után is mindent megtesz. Hát, van is miért.

Pfuj.

20/L

2016. márc. 30. 23:40
 16/17 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy nem vagyunk mi is plázacicák?! :D

Na viccet félretéve, végtére is megfontolandó amit mondasz, van bent potenciál, mégsem érzem veszélyesnek vágy-ölés téren: mondanám ide rögtön szüleim példáját...anyu, ha rájön, kiadja magából a dolgokat apám előtt, ő mégis vonzónak találja 30 év után is. Első sorban emberek vagyunk, majd utána nők vagy férfiak.

A hosszútávú kapcsolat egy bonyolult állatfaj, különleges működéssel. Nem értem, miért kéne feszengenünk a kedves jelenlétében, miközben ő (helyesen!) Nem teszi ezt, pusztán nőiségünk okán. Aki szeret és bolondul értem, nem a napi két puki vagy egy-egy látott betétcsere okán ábrándul ki belőlem. Ez egyébként is a nap 1%-át teheti ki, amit plusz nevetéssel és nem felesleges stresszel töltünk. Emberek vagyunk, van egy ilyen oldalunk, nem baj, ha tudja is rólam.

2016. márc. 31. 08:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Tizenhatoska, ne legyenek illúzióid. Az ilyen plázacicák mellett mindig is lesz 2-3 másik plázacica. ;)

Ahol szégyenkezés van évek után is, ott az a két ember nem egymást kereste. Tovább kell lépni.

Kérdező. Ne hagyd, hogy bármi is kimozdítson az álláspontotokból. Egy kapcsolatban nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Ami nektek jó, azt kell csinálni. A válaszaidból ítélve intelligens lány vagy, nincs itt semmi gond, tudod szerintem helyén kezelni ezeket a rosszindulatú lányokat itt. :) Prűdinák.

2016. ápr. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!