Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit és milyen mértékben vállaltok fel a párotok előtt a test kevésbé esztétikus megnyilvánulásaiból?
Amikor kapcsolatban voltam, nálunk is ment minden; viszont azért a nagyvécét én mindig egyedül végeztem. Társaságban nem megy, lehet az akár a macskám is. Mi az oka, hogy másoknál nem így van? Talán a gátlásosság.
Én nem érezném jól magam egy olyan kapcsolatban, ahol még fingani sem lehet (mivel egy totál természetes biológiai folyamatról van szó). Ez körülbelül olyan, mintha valaki nem merne a másik társaságában izzadni.
Mernék csinálni mindent a barátom előtt, az exem előtt ment minden, de már nem akarok. Néhány dolgot jobb nem előtte művelni, nagywc-zés pl de az orromat se turkálnám előtte. Azt egyenesen alpáriságnak tartom, ha valaki versenyzik a másikkal, ki tud undorítóbbat böfögni és társai, de egészségükre.
De pl látta már a véres tamponomat, szóval nem arról van szó, hogy az égvilágon mindent titkolok előtte betegesen, de azért nem bánnám, ha nem lenne olyan nagyon "kényelmes" ilyen szempontból a kapcsolatunk.
A nagydolog nálunk is külön megy, és ugyan nem versenyzünk egymással, de minden más megy mindenféle szemérmeskedés nélkül. Érdekes, régebbi kapcsolataimban nem volt semmi ilyesmi, de kinőttem ezt a félénkséget, és nem érezném jól magam olyan kapcsolatban, ahol vissza kell fogni magam ilyen téren. A gázokat visszatartani amúgy sem egészséges.
24/N
Büfi fingás mehet, a szarás meg a többi részemről biztosan nem. Együtt zuhanyzás is csak akkor ha nincs meg neki, mert a potyogó véres szövetdarabok magánügy kategóriába esnek, de erről ő is így gondolkodott.
22F
Én elég gátlásos vagyok ilyen téren. Nem zavar, sőt, jókat nevetek rajt, ha párom fingik egyet, vagy böfög, de részemről nem tudom még ennyire elengedni magam. Pedig őt se zavarná, és már néha a röhej kategória, mennyire fáj a hasam, mikor náluk hétvégézek.
Passz, idővel gondolom majd feloldódom. Nagy wc-re mondjuk én sose mennék el, ha a párom is a légtérben van, az azért magánügy. Meg igen, a havis fürdés, betét/tampon csere és társaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!