Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te tolerálnád, ha a pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te tolerálnád, ha a pasid pókerből, sportfogadásból élne? Vagy elvárnád, hogy ő is menjen el dolgozni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű, hogy mindég nyer.

Nem várnám el, hogy menjen dolgozni, de ha egyszer elveszíti mindenét rám ne akaszkodjon, engem ne tegyen tönkre. Egy ilyen pasival csak külön kasszán élnék, és lenne egy lakásom, amiben élhetek, ha vége lenne, vagy csak az én saját házamban élnénk együtt ahonnan kirakhatom.

2016. márc. 24. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Ha valaki ért a pókerhez és tanulja is folyamatosan, többet fog keresni tartósan(!) mint bárki.
2016. márc. 24. 16:00
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

HA nyer, akkor nincs gond :)

Személy szerint én örülnék is neki, ha életem párja úgy kereshetné a pénzt, hogy még jól is érzi magát közben.

Ha viszont veszíteni kezd, akkor vállalja érte a felelősséget és menjen el dolgozni, mint minden más rendes ember.

2016. márc. 24. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
én nem tudnám hosszú távon elviselni. oké h jó pénz kereseti lehetőség, én pl nem tudok pókerezni, tehát vmi tehetség vagy tudás biztos van mögötte.. de én meg dolgozzak egész héten, főzzek, mossak, takarítsak, neveljek gyereket ő meg csak kártyázgat.. pontosan nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok, de ha közös kasszán vagytok közös lakással stb. ajánlatos lenne tisztázni a dolgokat ha eddig nem került rá sor. pl h mennyi pénzt "tegyen fel". mindig tegyetek félre, ha netán rosszabb időszak lesz, ne a te állandó normális jövedelmedre számítson ilyenkor. én azért felhoznám neki h egy részmunkaidős vagy alkalmi munkákat vállalhatna, HA ezt nem akarja ott hagyni.
2016. márc. 24. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Legalább egy részidős normál munkája is legyen, csak a biztonság kedvéért második lábnak, még akkor is, ha olyan szerencséje van, hogy jól megél belőle. De ha valaki nem akkora nagy ember, hogy érdekből is neki adják a győzelmet, a szerencse nem tart örökké. Túl nagy a kockázat.
2016. márc. 24. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem várnám el, a teljes munkaidős alkalmazotti állás azoknak való, akik nem tudnak mással pénzt keresni.

Annyit várnék el, hogy okosan csinálja, ne kockáztassa egyszerre a teljes vagyonát meg ilyenek, mindig legyen neki félretéve pénz.

2016. márc. 24. 17:52
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem várnám el, ezekkel jól lehet keresni, ha valaki ügyesen csinálja, viszont könnyen átmehet szenvedélybetegségbe, ami felelőtlenné teszi az embert, szóval ha esetleg elveszti a pénzét, akkor én nem tolerálnám jól, ha ez engem bármilyen szinten érintene azon túl, hogy mondjuk támogatom h keressen hagyományos munkát. A házat ne vegyék el a fejünk felett, veszélybe ne sodorjon engem, hosszú távon rám ne akaszkodjon, ha kisemmizi magát.
2016. márc. 24. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:

#2 pókerben a játékosok 99%a nullszaldós vagy vesztő játékos. 1% az a nyerő....

kérdező: házadat ne írasd rá.

2016. márc. 24. 19:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Én pontosan arról az 1%-ról beszéltem. :)
2016. márc. 25. 06:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Abban az esetben, ha mar olyan lenne az anyagi helyzetunk, hogy nem vag a veszteseg sem foldhoz, nem zavarna. De ehhez kb lottot kene nyerni:D

Ha nem allunk jol, azert elvarnam, hogy legyen valami biztos munkaja is.

2016. márc. 25. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!