Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sportfogadásból megélni?...

Sportfogadásból megélni? Igen, ezredik ilyen kérdés.

Figyelt kérdés
Szóval, tőkével bőven rendelkezem. (Körülbelül 2 millió forint.) Lenne egy olyan ötletem, hogy heti egy fogadást tennék. Egyetlen egyet. Két 1,4-1,5 körüli oddsal. Nagyon biztos meccsekre. Tehát a pénzemnek körülbelül a dupláját kapnám vissza. Ugye összeszorzódik a két odds. Hidegvérem megvan ehhez, ismerem magamat. Ha egyik héten nem nyerek, majd a következőn. Például havi négy hét van, minden héten 80000 Ft-tal játszanék. Az 320000 Ft/hónap. De a kulcsa az lenne, hogy nem esek kétségbe, nem csinálok meggondolatlanságot, hogyha nem nyerek. MAjd a jövő héten összejön. Ha egy rosszabb hónapban ne adj isten csak egy heti fogadás jön be. Na bumm, 80000 Ft-ból eltengődök. Meg van megtakarításom is. Mi a véleményetek erről? Tehát még egyszer, a kulcsa az önfegyelem.

2016. febr. 29. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%

"Két 1,4-1,5 körüli oddsal. [...] Tehát a pénzemnek körülbelül a dupláját kapnám vissza. Ugye összeszorzódik a két odds."

- Na, idáig tudtam olvasni. Itt alapvető problémák és félreértések vannak.

2016. febr. 29. 14:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Tippmixről beszélek konkrétan, és az eredő oddsról.
2016. febr. 29. 14:37
 3/14 A kérdező kommentje:

"Ha a fogadó több esemény kimenetelére kötésben fogad, akkor az elérhető esemény magasabb lesz, mivel az egyes kimenetelekhez tartozó oddsok összeszorzódnak. Ahhoz azonban hogy nyerjen, minden esemény kimenetelét el kell találnia.

Az "Eredő odds" pedig azt adja meg: ha több eseményre tippel a fogadó és ezek mindegyikét eltalálja, a megfogadott összeg hányszorosát nyeri."

2016. febr. 29. 14:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy megoldás van: próbáld ki. Ha amúgy csak a módszeren múlna, mindenki ezt csinálná.
2016. febr. 29. 14:45
 5/14 A kérdező kommentje:
Egyébként látod, végig sem olvastad. Ez a probléma. Az oldal arra van, hogy segítsük egymást Te meg máris feladod. Ez a válasz szerintem arra is, hogy ,,sok embernek van ekkora tőkéje, mégsem verik el sportfogadásra". Ott feladják, mielőtt megpróbálnák. Á, nekem úgysem fog sikerülni, így-úgy-amúgy. Aki nem mer az nem nyer. Hidegvérű módon meg lehet ezt csinálni, szerintem. De azért kérdezlek Titeket, hogy mi a véleményetek, mert kíváncsi vagyok rá. Szóval köszi, de olyanokkal nem foglalkozom, akik annyira lusták, hogy el sem bírnak olvasni egy 7 soros szöveget.
2016. febr. 29. 14:47
 6/14 anonim ***** válasza:

Nézd sportfogadást is lehet éppen olyan jó érzékkel művelni, mint pl. a tőzsdézést. Játszhatod alacsony kockázatvállalással és naggyal is, utóbbi esetben van csak esélyed nagyobb nyereményekre de bukásokra is.

Nagyon kiegyensúlyozott, kiszámított tippelés mellett viszont hosszútávon 100 befektetett forintból max. 95 jön visssza, mert itt is úgy vannak kalkulálva az oddsok, hogy a banknak van pár százalék előnye.

2016. febr. 29. 15:08
 7/14 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy fingod sincs a sportfogadásról...

Eleve tippmixezni akarsz... A legszarabb, csak fogalmatlan idiótáknak való. Ott kapod a legszarabb oddsokat. Én csak szórakozásból fogadok, focira, csak azért, mert amúgy unom a meccseket. Viszont ha mecsnézés van a haverjaimmal, és tettem az egyik csapatra egy huszast, akkor igazából érdekelni fog a meccs, mert érdekelni fog, hogy keresek-e a befektetésen. Namármost, mivel a meccs az ugyanaz, baromira nem mindegy hol fogadok rá. mivel a különböző bukik más oddsokat adnak. így ott fogadok, ahol a legtöbbet adják. Nos, a tippmix az egy állami játék, a legszarabb oddsokkal. Ez olyan, mintha elégetnéd a pénzed...

Másrészt, a bukik úgy határozzák meg az oddsot, hogy hosszútávon keressenek a fogadásokon. Ha ők keresnek, akkor te veszítesz. Nos én kiszámoltam, hogy éves szinten kb 50 rugó volt a hasznom . ez kábé 40 fogadásból, ami 800 lepedő kockáztatását jelenti. számoljunk csak. ez fogadásonként 1200 forint 20000 befektetésre, vagyis 6,2 százalékos megtérülés. Nen is rossz, gondolhatnád. csakhogy van egy haverom, Bence, aki profi focista volt, meg szakkomentátor egy sportadón, és mindig rákérdezek, szerinte ki nyer. És arra teszek. Mert ha saját fejem után mennék, akkor biztos nem lennék pluszban... Ha a tippmicen fogadnék, még a tanácsokkal is minuszos lennék.

Lényeg a lényeg, ez egy magas kockázatú befektetés, amire ez a megtérülés KURV4RA KEVÉS. Az ingatlanbefektetés megtérülése ennyi, ami az egyik legkockázatmentesebb befektetés. 2010 ben éve vettem egy VI.kerületi lakást 6 millióért. ma kb 10 millát ér a piacon. CSak az ingatlanár növekedéstől lett éves szinten kb 10% hozamom. És az albérlőm 75 rugót tejel havonta, az is plusz 10 % éves szinten.

Sportfogadásból csak a bukik élnek meg. Csak rossz hírem van hozzá, ott is dolgozni kell, meg érteni a bizniszhez...

2016. febr. 29. 16:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

A Tippmix-szel kapcsolatban igazad van, más fogadóirodák valóban előnyösebbek. Bár, nekem az a lényeg, hogy legyen egy biztos mérkőzés. (Tudom, ilyen nincs, ezért kell a hidegvér is valamilyen szinten.) Nem ugrok bele hülyeségekbe. Ha kiválasztom a két meccset, van egy hetem tanulmányozni a négy csapatot, elemezni, egymás elleni eredményeket nézni, a sérültlistákat összevetni, akár megkérdezni szubjektív embereket fórumokon, itt-ott-amott. De lehet, hogy a kombináció felesleges is, lényegében heti 1x-i kisebb nyeremény is elegendő, ha egy meccsről beszéünk. Mint mondtam, a megfontoltságra építenék. A futballhoz értek például.

2016. febr. 29. 16:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Statisztika? Felejtsd el!

Meg kell nézni minden meccset. Mindet!

Ki kell választanod egy adott bajnokságot és csak azzal foglalkozni semmi mással. Szombat vasárnap 14:00-től egész 22-23 ig. Plusz amit nem láttál tévében visszanézni interneten akár külföldi kommentárral. Ez eltarthat akár keddig is. Utána elolvasni szépen még az egyéb sportcikkeket amik az adott bajnokságról szólnak, edzők meccs előtti, meccs utáni nyilatkozatai. És ha mindez megvan rájössz menyire szart sem ér a statisztika. Én ezt egyszer 2013-ban csináltam. 2 és fél hónapig bírtam. 10/8 meccset simán eltaláltam, viszont fogadni csak 1-2re mertem. Volt olyan hétvége is, amikor azt mondtam nem teszek semmit. Ez a módszer kegyetlen lassú. Viszont sikerült elkerülnöm jó pár "papírforma " buktát, amire az átlag fogadó bundát kiált. Mert enélkül nem tudod. Mert ki az aki visszanézni pl: a watford-bournemouth(0-0) meccset az interneten(mert a magyar sportcsatornák nem adják).

Hát, ha jól akarod csinálni te leszel az.

2016. febr. 29. 17:13
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

na látod apafej, erről dumálok én is. nem elég érteni a focihoz. Haver, magyar vagy, minden magyar ért a focihoz, meg a politikához :D csak ugye mindenkinek kilóg a segge a gatyából. Kurv4sok melót bele is kell tenni, hogy keress.

Én 7-8 éve masszívan pókereztem, megéltem belőle, mint egy kiskirály, egyetemen, koliban. aztán elgondolkodtam, hogy havi szinten keresek vele 150ezret. de ezért naponta 10 órát grindelek, ami marha fárasztó hosszútávon, kb a légiirányitókéhoz hasonló meló. csak ők másfél millát keresnek...

szal abbamaradt a póker, kivettem a zsémet, az volt egymilla kb. Nem, nem kezdtem el fogadni. Vettem egy kiszuperált fénymásolót, meg egy érmeszámlálót, és beraktam a koliba. 7 forintért lehetett vele másolni, 5 forint volt a haszon. minden nap kerestem rajta 2 rongyot. mondtam nem is rossz, 3-4 hónap alatt megtérül. aztán jött a vizsgaidőszak, és naponta 5x jöttek, h kifogyott a papír. olyan sok aprót szórtak be, hogy nem volt időm megszámolni, mer már megin jöttek papírért. vennem kellett aprópénz számolót. uh vettem még egy fénymásolót, az már egy hét alatt visszahozta az árát.

persze rámszált a kolivezetés, céget kellett alapítanom, meg bérleti díjat fizetni a kolesznak. de így is megérte. De ha már sináltam egy céget, belevettem a tevékenységbe a szeszital értékesítést is, alkalmi rendezvényen. A kolibuliban gyanis csak este 10ig lehetett piát kapni, a kolinak helyt adó hotel éttermében. szóval gondoltam, majd én árulom a piát. Vettem Házipáleszt, egy rakás dobozos sört, és indult a biznisz. az első bulin az egész éves kolidíjamat megkerestem, és maradt is 5 tálca söröm :D mivel buli minden héten volt, elég szépen elkezdtem aratni. meg is beszéltem a szobatársaimmal, hogy megyünk fesztiválozni a nyáron. de már ott volt a bennem a bizsergés, tevékenységi kört bővítettük a kajával, és béreltem standot az összes fesztiválra, ahova menni akartam. egy csabai sávótól béreltem egy kiszuperált katonai gulyáságyút, és abból árultuk a töltött káposztát, pásztortarhonyát, gulyáslevest, csirkepaprikást. baromi nagyot szólt, szerencsénk volt az idővel, mindennel, ezer adag kaját adtunk el naponta. az egymilla bevétel. fesztiválszezon végén annyi suskám volt, mint az őseimnek 20 év meló után...

csak nem meccsekre fogadtam, hanem arra, hogy az egyetemista fénymásol. Meg be fog b4szni a kolibulin. A fesztiválon meg éhesek az emberek...

2016. márc. 1. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!