Sportfogadásból meg lehet élni?
Ha értesz egy sporthoz és képes vagy nem érzelmekkel fogadni, akopr meg...
Vagy ha van kezdőtőkéd és meg tudsz szerezni magadnak egy jó bukmékert.
Persze, csak ha a bundázások miatt lebuksz akkor mész a sittre.
Ha úgy értetted, hogy tisztességesen, fogadóként, akkor a válasz: nem.
# 9/9 Időpont ma 14:56
Oké, ezek szép példák, de azért 10-kötés nagyon ritkán jön be, még ilyen kis oddsokkal is!
Most 7000-re nyertél 17 000-vagys 10 000 pluszban vagy. Csak a következő 2 hasonló szelvénynél menjen el egy-egy meccs, és összességében már 4000 mínuszban vagy, három fogadásból.
A második szelvényen meg jól látom, hogy az utolsó előtti fogadásnál kevesebbet fizet mit a tét? Az utolsó oszlop a várható nyeremény?
Melyik fogadási oldalról vannak a képek?
Szerintem sportfogadásból nem lehet megélni. Nem véletlenül van így kitalálva a rendszer.
Szórakozásnak jó, de semmi több.
Én pld. csak F1 futamokra fogadok, Egy egy futamhétvégén max 2500 Ft-ig, kombinációs szelvényekkel. Egy-egy szezont átlag 10 - 20 000 Ft pluszban zárok, Ez azt jelenti, hogy tavaly 19 futam volt,vagyis majdnem 50 000 Ft-ra nyertem tizen-pár ezret. Viszont volt olyan futam, amin buktam, volt ahol éppen visszajött a tét, volt a tét egy része volt, és volt ahol nagyot nyertem. Átlagban kevesebb mint egy ezrest nyertem futamonként. Oké, ez is 40%-os haszon, de ahhoz hogy ebből megéljek, nem 2500, hanem 50 000 Ft-ot kéne feltennem, és akkor nyernék hetente 20 000 Ft-ot ( talán!), ami lenne havi 80 000 - ha minden héten lenne futam, de nincs.
Akkor már inkább online póker, de nem beülős, kp-s asztalnál, hanem 1-2 max. 5 dolcsis versenyek, vagy sit@go asztalok, ahol a 10-ből 5, bagy 6-ból 3 bennmaradónak fizetik ki a belépő dupláját. Ott okos játékkal 10-ból 8-szor benn lehet maradni.
Nem veszel belőle jachtot, de zsebpénznek elég.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!