Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sportfogadásból meg lehet élni?

Sportfogadásból meg lehet élni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 13:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

bet365

Igen jól látod, Az a meccs bejött igazából de nem akartam kockáztatni mert nem úgy nézett ki a meccs allása ezért sztonroztam a szelvényt és mentettem a menthetőt.

Igazából nem mennek el az ilyen kis oddsok. Csak hétvégén szoktam játszani mikor rendes bajnokság van és variálom a csapatokat. Annak az esélye hogy pont azon a meccsen nem lesz gól igen kevés. Ez általában havi 1x jön elő. Ráadásul legtöbbször igyekszem olyan nagy csapatokra tenni akik elöző meccsen nem rúgtak gólt. Ha pedig valaki biztonságosabban akar játszani akkor két hét alatt dupláz. ilyen kis oddsokkal, csak hát én türelmetlen vagyok az ilyenekhez. :D

2016. febr. 19. 15:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Aha, jó módszer.

Jártál már úgy, hogy volt benn pénzed, és a NAV blokkolta az oldalt?

2016. febr. 19. 18:59
 13/22 anonim ***** válasza:
nem. A nav nem blokkolhatja, nincs köze hozzá.
2016. febr. 19. 19:03
 14/22 anonim ***** válasza:

Mit nem blokkolhat?

Egy rakás oldalt blokkolt, köztük a bet365-ot is, csak folyton új címre mennek.

[link]

[link]

2016. febr. 19. 19:15
 15/22 anonim ***** válasza:
nem mindenhol. Suliban pl nem tudom elérni de itthon laptopon v teloról igen: [link] nem tudom miért pedig nem használok vpnt v proxyt.
2016. febr. 19. 21:39
 16/22 anonim ***** válasza:
zenmate, és az IP állíthatod bármely országra és akk nincs blokkolva, egyébként meglehet élni sportfogadásból, de inkább a tradelésből, nem a klasszik fogadásból
2016. febr. 20. 19:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Érteni kell az adott sporthoz, ismerni kell az adott sport pszichológiáját, ismerni kell a játékosokat, viselkedésüket stb... Ha a kedvenc csapatodra fogadsz, vagy az alacsony szorzókra mert az "nagyobb eséllyel" jön be.. Az csak annak bizonyítéka, hogy balek vagy...
2016. febr. 20. 19:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Mi az a tradelés?
2016. febr. 20. 19:58
 19/22 anonim ***** válasza:
betfairen, adod-veszed az oddsot, nyílván úgy h pluszba gyere, aztán tök mindegy mi lesz a végeredmény nyersz, lay-back
2016. febr. 20. 21:01
 20/22 anonim válasza:

Hát én ma két olyan ismerősömtől láttam fent képet.

Az egyik 1000Ft-ból nyert 30 ezret.

A másik meg 2000Ft-ból nyert 100 ezret.

Elég gyakran szoktak nyerni.. simán jó ha már egyszer nyersz ekkora összeget. Ha kiszámolod 2000Ft-ból tehetsz fel másik 50 fogadást és akkor vagy egálba. Abból meg biztosan fog nyerni ismét minimum egyet ilyen nagy összegbe.

2016. febr. 29. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!