Mennyire lehet megélni a sportfogadásból egyetem alatt?
Helo
Most 10.-be járok és a BME-re készülök. Vas megyében élek és ugye Budapesten kell majd laknom.
Keresztapámnak van egy fölös lakása, azt mondta ott ingsen lakhatok. (persze víz, áram.. én fizetném)
Ezt meg a kaját, BKV-t stb. anyámék ki tudnák fizetni, de akkor nem maradna kb.semmi másra, de én még szeretnék normálisan kinézni, nem csak olcsó szalámin élni, telót, laptopot venni. Todom, hogy a BME-n rohadt sokat kell tanulni.
Ezt fogadással akarom kiküszöbölni.
Szoktam nézni spanyol, olasz, német, francia, magyar bajnokságot(foci),NFL-t, NHL-t,AFL-t, KHL-t .
Ezeket öcsém is szokta többnyire tehát arrs gondoltam ő nézné a meccsek, rakna rájuk az én profilomat használva valami netes oldalon, a nyereményt meg elosztanánk.
Ez mennyire működhet?
Valaki csinálta ezt már így?
Köszi a válaszolat!!! :D
A sportfogadás nagyon megéri...
...a fogadóirodának. Neked hosszú távon kizárt, hogy megérje. De ha mégis pluszban leszel, akkor sem leszel annyira pluszban, hogy számítson (főleg, ha feleztek).
Dolgozz inkább. Egyetemistaként egyszerű melót találni és jól is fizet viszonylag.
Igaz, az első években nem nagyon lesz időd erre.
Inkább élj olcsó kaján 1-2 évig és utána jól életed végéig mint hogy eljátszd még azt is, amid van :)
Sportfogadásból kétféleképpen lehet megélni:
1. Fogadóirodánál dolgozol és fizetést kapsz.
2. Bűnöző vagy aki fogadási csalásokkal, bundákkal foglalkozik.
#7:
Nem fogok a további személyeskedő jellegű megjegyzéseidre reagálni, mert a kérdező biztosan nem erre kíváncsi, de most az egyszer:
Ellentétben veled, én merem vállalni az összes bejegyzésemet. Mindenhol látható a felhasználónevem. (Privátban név, e-mail cím, telefonszám is akár.) Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de én csak olyan témában merek bárkinek is válaszolni, kérésre segítséget adni, amiben jártas vagyok, amivel foglalkozom. A sportfogadással sincsen másképp.
Ja, és talán ez meglepő lehet számodra, de ha valaki kérdez tőlem, nem kérek pénzt a válaszért, sőt a konkrét segítségért sem. Ennyit a reklámról. Bocs, hogy itt nem írok minden egyes alkalommal több weboldalnyi szöveget!
#9:
Sosem felejtem ki, hogy mire kell nagyon figyelni. Ha utánaolvastál volna, akkor te is tudnád azt hogy az egyik legfontosabb szabály, hogy az 5% feletti arbitrázs(nak kinéző) helyzeteket nem szabad megjátszani, mert az nem valódi arbitrázs, csak egy bukméker odds meghatározási hiba. Ezért törölhetik. Mint a normál fogadásnál is.
A valódi arbitrázsban szereplő tétet nem fogják törölni. Illetve előfordul, de akkor mindkettőt, mert pl. elmarad egy meccs, így nincs veszteség, visszatérítik a téteket.
Hasonlóan egyszerű válaszok vannak a tescos órabér, az egyszerű emberek (nem a felső ezer) átlag órabére kontra arbitrázs fogadás keresetre. És még sok, általad itt meg nem fogalmazott kérdésre.
Viszont ez nem az a hely, ahol ezt bővebben és részletesen ki lehet fejteni. Ahhoz túlságosan sok a tudnivaló róla. Részleteket nem érdemes írni, mert valóban félrevezető, akár jó, akár rossz irányba. Akit érdekel, megkeresi és teljes egészében látja az egészet. Dönteni csak úgy lehet.
Biztosan nem fog mindenki ezzel foglalkozni. Mint ahogy nem mindenki a Tescoban dolgozik és nem mindenki fizetése éri el a nagy magyar átlag órabért és gyanítom, nem mindenkinek a munkája hasznossága számít, hanem hogy meg tudjon élni. Esetleg ki tudja egészíteni a "hasznos" munkája minimálbérét bármekkora összeggel. Én ezért kezdtem el. Gondoltam, ha havi 30.000-t keresek, már megéri. Több lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!