Mennyire lehet megélni a sportfogadásból egyetem alatt?
Helo
Most 10.-be járok és a BME-re készülök. Vas megyében élek és ugye Budapesten kell majd laknom.
Keresztapámnak van egy fölös lakása, azt mondta ott ingsen lakhatok. (persze víz, áram.. én fizetném)
Ezt meg a kaját, BKV-t stb. anyámék ki tudnák fizetni, de akkor nem maradna kb.semmi másra, de én még szeretnék normálisan kinézni, nem csak olcsó szalámin élni, telót, laptopot venni. Todom, hogy a BME-n rohadt sokat kell tanulni.
Ezt fogadással akarom kiküszöbölni.
Szoktam nézni spanyol, olasz, német, francia, magyar bajnokságot(foci),NFL-t, NHL-t,AFL-t, KHL-t .
Ezeket öcsém is szokta többnyire tehát arrs gondoltam ő nézné a meccsek, rakna rájuk az én profilomat használva valami netes oldalon, a nyereményt meg elosztanánk.
Ez mennyire működhet?
Valaki csinálta ezt már így?
Köszi a válaszolat!!! :D
hookusz-tól kérdezném, hogy olyan jellegű veszély nincs-e ebben, hogy ha párhuzamosan ellenfogadsz a termekben akkor lezárolják a számlá(i)dat? Nyilván figyelik a fogadóirodák az ilyesmit, de milyen jogosítványaik vannak ha ilyesmit észlelnek? Ez egyáltalán illegálisnak számít egyébként?
És honnan lehet ehhez használható szoftvert beszerezni? Ezekben be lehet állítani, hogy melyik termekben keresgéljen? Bónusz kiszedésre például elég jó módszernek tűnik ez, nekem a tőkém is meglenne hozzá nagyrészt, de én amiatt nem mertem ebbe eddig belevágni, mert tartok tőle,h zárolják a számlámat és bent ragad akár több 10-100 ezer Ft..
Egy adott iroda nem tudja, hogy mely másikban játszol még, illetve azt sem, hogy egyáltalán játszol-e. Nem ismerik egymás felhasználóit. Egyrészt konkurenciái egymásnak, másrészt pedig adatvédelmi oka is van, nem adhatnak ki személyes adatokat harmadik félnek.
Egyébként pedig semmi nem tiltja, hogy több irodát használj. Ez egyik felhasználási feltételeiben sem szerepel. Több éve foglalkozom vele, nem zároltak számlámat.
Jól gondolod, a bónuszok kockázatmentes megjátszásához is alkalmas a módszer. A szoftverben beállíthatók a használt irodák, a sportágak, a minimális nyeremény százalék és még sok más hasznos dolog.
A letöltéshez linket nem írhatok itt le, de keress rá a sportbefektetés módszer kifejezésre, úgy megtalálod, vagy írj privát üzenetet, ott megadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!