Mennyire lehet megélni a sportfogadásból egyetem alatt?
Helo
Most 10.-be járok és a BME-re készülök. Vas megyében élek és ugye Budapesten kell majd laknom.
Keresztapámnak van egy fölös lakása, azt mondta ott ingsen lakhatok. (persze víz, áram.. én fizetném)
Ezt meg a kaját, BKV-t stb. anyámék ki tudnák fizetni, de akkor nem maradna kb.semmi másra, de én még szeretnék normálisan kinézni, nem csak olcsó szalámin élni, telót, laptopot venni. Todom, hogy a BME-n rohadt sokat kell tanulni.
Ezt fogadással akarom kiküszöbölni.
Szoktam nézni spanyol, olasz, német, francia, magyar bajnokságot(foci),NFL-t, NHL-t,AFL-t, KHL-t .
Ezeket öcsém is szokta többnyire tehát arrs gondoltam ő nézné a meccsek, rakna rájuk az én profilomat használva valami netes oldalon, a nyereményt meg elosztanánk.
Ez mennyire működhet?
Valaki csinálta ezt már így?
Köszi a válaszolat!!! :D
Mint ahogy írtam korábban, biztosan nem fog mindenki ezzel foglalkozni.
A kérdés az, ha bárhol fizetnének egy adott munkára 1 milliót, de előre megmondanák, hogy ez csak egy egyszeri megbízás, inkább nem kellene? Az én válaszom az, hogy de igen. El tudom képzelni, hogy másnak nem számít az egy millió.
Ideig-óráig működik... Három éve foglalkozom vele és nem keresek kevesebbet, mint az elején, sőt! Mivel nagyobb a megjátszható tőkém.
Egyébként pedig a módszer "alternatívája": normál sportfogadás = fix veszteség (a fogadók 99%-ának biztosan).
Úgy gondolom, ha valakinek van rá lehetősége (pénz, figyelem, koncentráció képesség), érdemes kipróbálni, mivel azt teljesen rizikó nélkül lehet (ehhez elég az ingyenes szoftver), aztán próba alapján el lehet dönteni, hogy érdemes-e vele foglalkozni vagy sem.
Nézd én nem azért mondtam hogy ez hülyeség,akinek van türelme csinálja,engem nem zavar,ha valaki ettől érzi jól magát és szereti is csinálni,akkor csinálja.Én nem sajnálom és irigylem tőle.Nem bántásból írtam amit írtam,az én véleményemet írtam le,hogy én nem tudnék 8-9 órába ezzel foglalkozni és a gép elött görnyedni.De ez emberre válogatja.Max azt tudom elképzelni hogy lenne mondjuk felesleges 1000 eurom,akkor heti 2-3,4-5%-os arbitrázst megtennék szép nyugodtan mellékesnek.De mivel nincs ennyi,és itt jön az hogy akinek nincs az nem fog ezzel foglalkozni,mert a legtöbb embernek nincsen 1000-2000 euroja vagy dollárja feleslegesen,márpedig szerintem ennyi pénzből érdemes nekivágni,még akkor is,ha valaki hobbi szinten munka mellett heti 2-3 mérközésre teszi meg a tétet.
Az ingyenes programokkal viszont nem probálkoznék,mert nem akarom elhinni hogy a fogadóirodák azt nem nézik.
Van olyan iroda, ahol fel lehet tenni ennyit, de a vele párban lévőben már nem biztos. Legalábbis nem hosszútávon. Ezért ennél jóval kevesebbel kell játszani. Össz tét (még ha engedne is többet) 50-100 EUR. Tudom, hogy így kevésnek tűnik az egy eseményből származó nyereség, de ez tipikusan a sok kicsi sokra megy dolog. Kicsi, de biztos részekből lesz nagy eredmény.
Természetesen azzal az irodával nem szabad foglalkozni, amelyik csak pár Eurót enged megjátszani. Úgy tényleg nincsen értelme.
Tudom, hogy ezzel így több időt kell tölteni, mintha egyben feltennél egy ezrest, de a lényeg, hogy így hosszabb távon alkalmazható. És az ár/érték (ráfordított idő/nyereség) arány így is sokkal jobb, mint egy átlagos munkahelyen. Ha pedig valaki a bankban tart akár csak pár száz Eurónyi összeget is, néhány óra alatt megkeresheti a teljes évi kamatot.
Senkit nem akarok rábeszélni erre, egyszerűen csak azt gondolom, ha valaki nem az izgalomért fogad, hanem hogy keressen vele, akkor nincsen ennél jobb megoldás.
Van barátom, aki soha nem fogadott, nem szeret rizikózni, a focit sem szereti, de elkezdte, mert látta, hogy keresni lehet belőle. Csak az elvet látta, és abban azt, hogy mindenképpen nyereséges lesz.
Hát igen erre írtam,hogy nekem ez akkor lenne jó,ha feltudnék tenni mondjuk 1000 dollárt elosztva(feltéve ha lenne ennyim),akkor megérné vele foglalkoznom,és erre írtam hogy nyilván,hogy legalább egy magyar bért elérjél,ahhoz azért kell vele dolgozni rendesen,ha pl vesszük azt hogy 100 eurot tudsz feltenni elosztva,az 5%-nál 5 euro pl.Ami még nem is lenne rossz,ha óránként lenne ilyen,de ahogy olvasgattam,vannak olyan napok amikor nincs egy értelmes amire érdemben megérné"fogadni".
Mert azt mondom az embernek lenne 1000 eurója pl,és mondjuk heti 3-4 meccsel eltudna érni 20-30%-os profitot,akkor mellékesnek tökéletes lenne.De így én ezért személy szerint nem adnám fel a munkámat,már azért sem,mert szeretem csinálni és nem is keresek rosszul,viszont így ahogy mondtam nem volna rossz,de ez sajnos nem megy ekkora összeggel,ahogy sok helyen olvastam és te is írtad.
Ha jól keresel és még szereted is, amit csinálsz (szerintem az emberek 1 százalékára sem érvényes ez), akkor világos, hogy azt nem szabad abba hagyni.
Minden nap vannak lehetőségek. Persze, azt nem tudom, hogy ezekből szoftver nélkül mennyit lehet megtalálni és milyen gyorsan. Erre nekem sincs időm és energiám, ezért használok segítséget.
Hát igen,ha nem lenne munkám és munkanélküli lennék és lenne egy kis megtakaritásom,biztos én is belevágnék,mert akkor nyilván számítana az a 10-20 euro is,ha a megélhetésről lenne szó.
Majd egyszer ha lesz egy kis megtakarításom,akkor majd lehet megprobálom én is.Mellékesnek legalábbis.
Hókuszpók: mindenki h*lye, csak te vagy itt helikopter, igaz?
Attól, mert lenézel mindenkit, aki az eszét is használja, és felettébb nagyképűen írsz, attól még nem lesz igazad.
Sőt... ahogy már megírták, miért van az, hogy két aprócska dolgot mindig elfelejtesz? Az egyik, hogy mint már mondták, arbitrázzsal is lehet jócskán bukni. A másik az, hogy milliókat kell forgatnod ahhoz, hogy napi 8-10 óra "sportfogadással" megkeress annyit, amennyit egy átlag minimálbéres keres.
Persze, erre nem fogjuk megtudni a választ, mindannyian tudjuk, hogy miért. ;-)
#19:
Én névvel, te meg név nélkül. Én vállalom az összes hozzászólásomat, te pedig nem. Én már telefonon, sőt személyesen is beszéltem erről több érdeklődővel, adtam nekik segítséget, gyanítom, hogy te nem.
Nem gondolnám, hogy bármikor is nagyképűen válaszoltam. Esetleg határozottan, mivel mindent tapasztalatból írok és nem csak elméleti következtetések alapján. Mint esetleg te.
Egyik válaszomban sem írtam, hogy nekem higgyen bárki is. Nézzen utána. És akkor MINDEN információt megtalál, köztük azokat is, amikkel te itt vagdalkozol, hogy erről nem írok. Hogy miért nem? Mert ezt a módszert részletesen, az előnyeivel és a nehézségeivel együtt nem lehet leírni pár mondatban, mert az valóban megtévesztő lenne. Bővebben kifejteni pedig itt nem lehet, de nem is kell, mert máshol megtalálhatóak ezek az infók.
Ha nem fogod megtudni a válaszokat a kérdésekre, akár tőlem, akár mástól, az csak azért van, mert nem vagy hajlandó feltenni a konkrét kérdéseket és meghallgatni a rájuk adott konrét válaszokat.
Azt is írtam már többször, hogy senkit nem akarok erre a módszerre rábeszélni. Mindenki maga dönt. Sajnos nem én találtam ki, sajnos nem enyém egy iroda sem és nem én keresek a fogadásokon sem.
Hogy a módszer jó-e, azt pedig szerintem nem (csak) önmagában kell vizsgálni, hanem hasonlítva bármely másikhoz:
Az jó, ha egy minimálbért kereső ember a nagy nyeremény reményében rendszeresen elveszíti a hagyományos fogadáson a a fizetésének 10-20%-át? Te inkább ezt javasolnád mindenkinek, ugye? Tudom, azzal sokkal kevesebb időt kell foglalkozni és nem egyszerre kell akkora pénz, mint ehhez a módszerhez... de aki rendszeresen fogad, pár hónap alatt elveszít ennyit.
Egyébként pedig aki milliókat forgat, annak nem minimálbér a nyeresége, és nem is kell vele napi 8 órát foglakoznia. Még részmunkaidőt sem. Az pedig itt is érvényes, mint minden más esetben, hogy a pénzt munkával (idővel) kell és lehet pótolni.
Sajnos azoknak valóban nem tudok mit javasolni, akiknek nincs meg a kezdéshez szükséges minimális tőke. Én sem sokkal (nem milliókkal, de még nem is egymillióval kezdtem), viszont ahogy láttam, hogy milyen eredményt lehet elérni, akár még kölcsönt is vettem volna fel rá, de aztán ismeretségi körben sikerült megoldani úgy, hogy mindenki jól járt.
Majd' el felejtettem! Nem ám, csak ennek biztosan örültél volna... bele tudtál volna kötni.
Igen, lehet vele bukni. De a kérdés az, hogyan? Csak saját hülyeséggel, figyelmetlenséggel, túlzott lazasággal. Én is jártam így, viszont a következő 2-3 fogadással percek alatt visszahoztam, még mielőtt lejátszották volna a meccset, a következő több százzal pedig csak nyertem.
A végére lenne egy kérdésem ehhez a mondatodhoz kapcsolódóan:
"Persze, erre nem fogjuk megtudni a választ, mindannyian tudjuk, hogy miért. ;-)"
Én nem tudom, felvilágosítanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!