Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A lányokat/nőket kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat/nőket kérdezem, hogy tényleg azt gondolják-e, hogy egy kapcsolatnak a 100%-os őszinteségen kell alapulnia?

Figyelt kérdés
Értsd a minimális hazugság, füllentés(vagy bármilyen egyéb eufemizmusa) nélkül...

2016. márc. 20. 12:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően igen. Nyilván az olyan apróságok, hogy azt mondom, pisilni megyek a mosdóba, de igazából nagydolgozom, vagy hogy éjszaka később ment aludni valójában, mint mondta/ígérte (én 11 körül kidőlök, a párom meg random, amikor elálmosodik, van, hogy 3 körül kerül mellém, addig netezget meg elvan magában),, vagy azt kamuzza a nyilvánvalóan rossz ízű, odaégetett vacsorára, hogy finom, az azért belefér, persze.

De azért a fontos, nagy dolgokban ez szerintem kikerülhetetlen. Őszinteség nélkül nem tudok megbízni benne, ha nem tudok benne megbízni, akkor meg hogyan lehetne már egészséges kapcsolatunk? Egész nap azon stresszeljek, hogy vajon tényleg dolgozik, vagy éppen egy újabb nőt hajt fel valahol? Ez így nem működőképes.

És igen, én egyébként elvárom, hogy a rossz, kellemetlen dolgokban is legyen őszinte. Akár abban, hogy rosszul áll egy nadrág (abban főleg :D ), akár abban, hogy most éppen nem túlórázik, hanem a munkatársakkal elmegy sörözni, akármiben. Ha ez nincs, hiteltelenné válik a szememben, és úgy nincs értelme együtt lenni.

2016. márc. 20. 13:39
 12/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom értelmetlen buta nőnek vagy férfinak képzelni magam sajnálom.
2016. márc. 20. 13:41
 13/32 anonim ***** válasza:

100% őszinteség, játszmák nélkül, ez alap.

Mi mindig viccelődünk a párommal, hogy találkozott-e bárkivel, akit hazahozna harmadiknak xD Persze még sosem hozott haza senkit és sok éve hűségesek vagyunk egymáshoz.

2016. márc. 20. 14:05
 14/32 A kérdező kommentje:

13-as

Szépen elbagatellizáltátok, köszönöm.

Valszeg azonban ha őszinte lenne a párod, azt kellene ilyenkor mondania, hogy ma látott 3 sokkal szebb nőt, akit azonnal megdugna, ha lehetne és 2 olyat, akit szívesen hozott volna haza 3.nak, mert neked is tetszene.

De persze én tudom, hogy ez nálatok egyfajta belső, bizalmi flörtölés, ami jó dolog, de mivel nem a fentieket válaszolja a pasid, így objektíve hazugság.

Arra akarok rávilágítani, hogy valójában ti sem akarjátok a 100%-ös őszinteséget, mert az ideális(a kapcsolatok szempontjából) valahol 97% körül lenne, de persze ezt így nem fogjátok soha kimondani, mert a maradék 3% lenne Pandóra szelencéje.

2016. márc. 20. 14:32
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, és mivel engem (is) kérdeztél, én meg nem vagyok egy hisztis, buta nő, csak így tudok válaszolni. Nem sértődöm be, ha megnéz más csajokat, bár egy nyálcsorgatva bámulóval nem kezdenék, mert ennyire ösztönlényekkel nem illünk össze, és képzeld, ti sem vagytok egyformák, bizony vannak, akik nem süllyednek vissza az ősember szintjére csak azért, mert valami szépet látnak, amibe szívesen beledugnák a farkukat. Én is megnézek más pasikat, mindenki észreveszi, ha valami (vagy valaki) szép. Nem kérdezem, hogy gondol-e másra néha szex közben, mert biztos vagyok benne, hogy előfordul ilyen, velem is megesett már. De ha rendszeres lenne, akkor is tudni szeretném, mert felesleges együtt lennünk, ha ennyire nem én érdeklem. Nyilván tudom, hogy másokat is megdugna, miért, szerinted mi nők soha nem indulunk be senki másra? :) Nem vagyunk hülyék, tudjuk, hogy a pasik még annyira sem szentek, mint mi, de normális esetben minden hibájával együtt kellene elfogadni a másikat. De értelmes nő ritkán kérdez olyat, amire tudja a választ, szóval feleslegesen kérdezgetném, hogy tetszik-e neki más is. Azért meg nem kérdezem meg, hogy besértődhessek a válaszon, az nem az én műfajom.

És én nem szoktam azt mondani, hogy semmi bajom, ha bajom van. Én azt szoktam mondani, hogy hagyjuk, méghozzá vagy akkor, ha túl ideges vagyok, és csak leüvölteném a fejét, ha válaszolnom kéne, vagy akkor, amikor még csak épp próbálom megfogalmazni, hogy mi bajom (gyakran vagyok bunkó úgy is, hogy én nem érzékelem, ezért ha ezt el akarom kerülni, nem egyszerű kifejeznem magam). Ha ezeken túljutok, mindig megmondom neki, mi a gond. Nem lehet megjavítani valamit, amiről nem tudod, hogy rossz.

Azt, hogy a hisztis kislányok mit akarnak, nem tudhatjuk, mert nem látunk mások fejébe, és én pl nem fogok itt nekiállni veled szerepjátékozni és találgatni. Ha az ő véleményük érdekel, úgy kellett volna kiírnod a kérdést. Ha meg nyafogni akarsz, hívd fel anyukádat.

2016. márc. 20. 14:38
 16/32 anonim ***** válasza:
#14-es, az én páromat nem lehet elcsábítani egy gyönyörű testtel vagy egy szép pofival. Sokkal-sokkal mélyebb kapcsolat fűz minket egymáshoz, de hiába mondanám el, hogy milyen, úgysem értenéd. (#13)
2016. márc. 20. 14:53
 17/32 anonim ***** válasza:
Mindenki elsődlegesen azt a tulajdonságot keresi a másikban, ami önmagából a leginkább hiányzik.
2016. márc. 20. 14:53
 18/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Sőt, egyetlen egy kapcsolat sem 100 %-osan őszinte. :) Ha az lenne, akkor vagy folyamatos durci/vita menne vagy rég nem lennének együtt a párok. De ezzel szerintem nincs semmi probléma, egészen addig, amíg nem komoly dolgokban hazudik a másik. Amíg csak "jóindulatból" füllent...pl ilyen szitukban amit felsoroltál...vagy csak addig megy el ez a füllentés, hogy letagadja, hogy ő rúgta fel véletlenül a virágos kaspót és nem a szél borította fel... addig szerintem ezzel nagy gond nincs. Azonban ha komolyan hazudik...az már nem elfogadható. Tehát mondjuk azt hazudja, hogy beteg az anyukája és megy meglátogatni, de valójában a haverjával kocsmázik... Szóval érted. Ez már abnormális és nem elfogadható.
2016. márc. 20. 14:55
 19/32 A kérdező kommentje:

Ezt a választ kerestem, amit 18-as ír.

Nekem nagyon furcsa a többiek kettős mércéje: igen, mi tökéletesek vagyunk együtt, senki sem hazudik, blabla, de azért belátjátok, hogy vannak kérdések, amiket nem szabad feltenni, hogy kijöhessen a 100%...

2016. márc. 20. 14:59
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

De könyörgöm, ez nem őszinteség. Miért kellene olyat mondani, hogy ma láttam nálad 3 jobb nőt is?!

Én meg mondjam azt, hogy az exemnek sokkal nagyobb farka volt?! Kit érdekel?! Sokkal jobb a párommal.

Egyszerűen nem kell ilyen dolgokat mondani.

Az hogy valaki őszinte a másikhoz, nem azt jelenti, hogy be kell számolnia mindenről.. Pl. arról, hogy az előbb milyen büdöset szart a klotyón..

2016. márc. 20. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!