Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek természetes velejárója egy kapcsolatnak az, hogy a nő szekálja a pasit?
Hát nagyon nem. Nőként írom ezt. Teljesen jogos az érzésed, hogy ha ennyi baja van veled, akkor miért vagytok együtt, lát-e egyáltalán benned valami jót is, ha szeret, akkor miért nem inkább arra vágyik, hogy örömet okozzon, hogy boldoggá tegyen?
Ha megnyugtat (nyilván nem) férfiban is van ilyen... nekem elég sok időbe telt kiszállni az ilyen mérgező kapcsolatomból, és azóta teljesen másmilyen kapcsolatom lett. Olyan, amiben nem cseszegetjük egymást, hanem annak örülünk, ha a másikat boldognak látjuk.
Hisztérikus, féltékenykedő embertől a világba futok. Nem bírom magam körül se elviselni, nem hogy még mellettem..
Ennél jobb az egyedüllét is.
5-ös
Amikor nem ilyen, akkor általában törékeny és mindentől fél, pátyolgatni kell, ideggyenge és stresszes. Amikor meg nem ilyen, akkor pedig kemény, de csak velem, engem szekál.
Mindkét állapota kimerít idegileg, elsősorban mert sok tennivalóm van azon kívül is, hogy őt pátyolgatom vagy elviselem a szekálását. Olyan pár kellene, aki kisegít, de úgy érzem túl nagy felelősség hárul rám ebben a kapcsolatban.
7-es
Hát ez az, egy kapcsolatnak fel kellene töltenie az embert, boldogságot kellene adnia, életörömöt. Nem a maradék csepp életenergiát elszívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!