Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek természetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek természetes velejárója egy kapcsolatnak az, hogy a nő szekálja a pasit?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy a munkahelyem miatt elképesztő stressz van rajtam, még amikor hazamegyek, a "párommal" is meg kell küzdenem. Hülyét csinál belőlem, piszkál, büntudatot próbál ébreszteni bennem, rám ken mindent, hisztizik, sír, rí- Idegileg nem nagyon bírom. Van értelme együtt élni valakivel? Amíg egyedül voltam, olykor kicsit unalmas volt a csend, de annyira nyugodt voltam és tudtam pihenni amennyit csak akartam.
2015. aug. 20. 13:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
43%
az attól függ miért szekál :D
2015. aug. 20. 13:45
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos a legtöbb nő ilyen.
2015. aug. 20. 13:46
 3/19 A kérdező kommentje:
1-es Semmiségekért, háztartással kapcsolatos dolgok miatt, esetleg ha nem intéztem el valamit amit rám harított meg egy csomó fa...ág..komolyan. Ha nincs megelégedve velem miért nem lépik le?
2015. aug. 20. 13:49
 4/19 Költőnő? ***** válasza:
73%
nem normális. Engem már a leírásól a hideg ráz... brrrr. Persze mi sem hagyunk mindent a másikra, de a pihenéshez és nyugihoz mkinek joga van. Nem b*szogatni kell a másikat hanem normálisan megbeszélni.
2015. aug. 20. 13:50
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
ez egy tanult viselkedésforma. Nyilván ő is valami miatt szarul érzi magát, és ezen úgy próbál segíteni, hogy téged szekál. Amikor nem ilyen, akkor lehet vele beszélni erről? Ha mindkét fél elismeri a felelősségét, akkor lehet ezen javítani.
2015. aug. 20. 13:50
 6/19 anonim ***** válasza:
akkor házi sárkányod van.. hát sajnállak, én se szakálom a barátom amikor haza ér fáradtan a munkából.. megértem ha rossz napja van és fáradt... minek viseled még el? :) biztos találnál értelmesebb nőt is magad mellé. #1
2015. aug. 20. 14:05
 7/19 anonim ***** válasza:
82%

Hát nagyon nem. Nőként írom ezt. Teljesen jogos az érzésed, hogy ha ennyi baja van veled, akkor miért vagytok együtt, lát-e egyáltalán benned valami jót is, ha szeret, akkor miért nem inkább arra vágyik, hogy örömet okozzon, hogy boldoggá tegyen?

Ha megnyugtat (nyilván nem) férfiban is van ilyen... nekem elég sok időbe telt kiszállni az ilyen mérgező kapcsolatomból, és azóta teljesen másmilyen kapcsolatom lett. Olyan, amiben nem cseszegetjük egymást, hanem annak örülünk, ha a másikat boldognak látjuk.

2015. aug. 20. 14:10
 8/19 anonim ***** válasza:

Hisztérikus, féltékenykedő embertől a világba futok. Nem bírom magam körül se elviselni, nem hogy még mellettem..

Ennél jobb az egyedüllét is.

2015. aug. 20. 14:12
 9/19 A kérdező kommentje:

5-ös

Amikor nem ilyen, akkor általában törékeny és mindentől fél, pátyolgatni kell, ideggyenge és stresszes. Amikor meg nem ilyen, akkor pedig kemény, de csak velem, engem szekál.

Mindkét állapota kimerít idegileg, elsősorban mert sok tennivalóm van azon kívül is, hogy őt pátyolgatom vagy elviselem a szekálását. Olyan pár kellene, aki kisegít, de úgy érzem túl nagy felelősség hárul rám ebben a kapcsolatban.

2015. aug. 20. 14:18
 10/19 A kérdező kommentje:

7-es

Hát ez az, egy kapcsolatnak fel kellene töltenie az embert, boldogságot kellene adnia, életörömöt. Nem a maradék csepp életenergiát elszívni.

2015. aug. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!