Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mennyire baj? Vagy természetes?
Hosszabb kapcsolatnál (esetemben első komoly, 5 éve tart) előfordul, hogy az ember másra is vágyik. Mást is megkíván. Ugye?
Na most, mi van, ha én el is mondtam ezt annak a lánynak, akit megkívántam, aki mellesleg barátom? Többször, de hozzátettem persze, ha szingli lennék...akkor jó lenne...
Csak ez a lány olyan más mint a barátnőm. Tetszik a stílusa, nagyon értelmes, komoly lány, a barátnőm meg gyerekes sokszor. Ezzel a lánnyal olyan jól esik beszélni, de közben tudom, hogy nem szabad :/ Mármint nem beszélgetni, hanem elgyengülni. Igazából ilyen csaj kellene mellém, ilyen mentalitású, beállítottságú, de ott a barátnőm...Nagyon komoly a kapcsolat...
Én 19, a barátnőm pedig 18. Gyerekszerelem a miénk.
Szóval ez még belefér, hogy ilyesmiket gondolok? Csak barátom (másik lány) pont azt nyújtja, amit az barátnőm nem.
"Igazából ilyen csaj kellene mellém, ilyen mentalitású, beállítottságú, de ott a barátnőm...Nagyon komoly a kapcsolat... "
Ennek tükrében nem tudom miért nem mérlegeled annak lehetőségét, hogy szakítasz és ezzel a lánnyal próbálasz összejönni. Hisz ahogy írod, nem is arról van szó, hogy kizárólag testlieg vonz, míg a barátnődet kissé "meguntad".
Komoly kapcsolatba ilyen szinten nem fér bele.
A kapcsolatodból vagy hiányzik valami, vagy már meguntad a barátnődet.
Egyáltalán nem természetes, hogy úgy gondolod, a barátnőd helyett egy másik lány illene melléd, maximum abban az esetben, ha le akarod cserélni a barátnőd.
Hiába teszed fel ennyiszer a kérdést, hiába kaparsz itt önigazolásért, ez a tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!