Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek természetes velejárója egy kapcsolatnak az, hogy a nő szekálja a pasit?
Figyelt kérdés
Nem elég, hogy a munkahelyem miatt elképesztő stressz van rajtam, még amikor hazamegyek, a "párommal" is meg kell küzdenem. Hülyét csinál belőlem, piszkál, büntudatot próbál ébreszteni bennem, rám ken mindent, hisztizik, sír, rí- Idegileg nem nagyon bírom. Van értelme együtt élni valakivel? Amíg egyedül voltam, olykor kicsit unalmas volt a csend, de annyira nyugodt voltam és tudtam pihenni amennyit csak akartam.2015. aug. 20. 13:44
11/19 Költőnő? válasza:
de akkor miért nem szakítasz?
12/19 anonim válasza:
Csak akkor, ha egy éretlen ovissal vagy kapcsolatban.
13/19 Költőnő? válasza:
miért is lett lepontozva a válaszom pontozópupák?:) mert sztem nem normális a másik k*rogatása? Miért, szted az?:D
14/19 anonim válasza:
Te már nem szereted ezt a lányt... Jobb nektek külön. De csak, hogy megnyugodj, te is igazi paraszt vagy!
15/19 anonim válasza:
Az en valaszom es le pontoztak nyugi elv itt a velemenyed kerik es faj az igazsag :D ugy tunik. #1
16/19 A kérdező kommentje:
14-es. Miből vontad le azt a következtetést, hogy én igazi paraszt vagyok? Feltettem egy kérdést, igyekeztem elmondani a problémámat őszintén, és le lettem parasztozva?
2015. aug. 20. 18:46
17/19 omba válasza:
Itt ez így megy kérdező, ne törődj vele a kérdező a hibás, a hülye a paraszt... :D
A jelenség nem normális, nekem még nem volt részem ilyenben, padig már bőven 50+ ként a harmadik komoly kapcsolatban élek.
Próbáld türelmesen kifaggatni mi is a baja az élettel?
Ha nem megy, megy keress valakit, aki szeret, és szeretheted te is.
18/19 anonim válasza:
Egy kapcsolatnak akkor van értelme, ha előreviszi a két embert... a te párod ebben nem jeleskedik.
Gondolom, azért is írtad idézőjelben.
Tedd inkább zárójelbe!
19/19 anonim válasza:
Én már rég kivágtam volna.
ha hazamegyek meló után és nyugalmat akarok és nem egy második műszakot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!