Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A lányokat/nőket kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat/nőket kérdezem, hogy tényleg azt gondolják-e, hogy egy kapcsolatnak a 100%-os őszinteségen kell alapulnia?

Figyelt kérdés
Értsd a minimális hazugság, füllentés(vagy bármilyen egyéb eufemizmusa) nélkül...

2016. márc. 20. 12:50
1 2 3 4
 1/32 VirágésBence ***** válasza:
89%
Igen, mert mi értelme van hazudni? Úgyis kiderül a dolog, persze ez nem azt jelenti, hogy tudni szeretném, hogy miket csinált az exeivel, nem kell elém tárnia, de ha rákérdezek azt is mondja el.
2016. márc. 20. 12:53
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Eddig azt mondtam volna hogy igen, de tudom ha nem így lett volna nem veszítem el a szerelmemet. 21/L
2016. márc. 20. 12:59
 3/32 anonim ***** válasza:

Én igen, de az emberek nem egyformák.

Én magam is kimondom amit gondolok, és én pl végighallgattam miket csinált a párom az exével :). Igen, betegesen kíváncsi a természetem :).

2016. márc. 20. 13:02
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom egy normális kapcsolatban nincs szükség játszmákra. Ez teszi tönkre a legtöbb kapcsolatot. Gondolkodni, mit mondhatsz el, mikor, hogyan, miért...stb Egy boldog kapcsolatban az ember őszintén tud létezni, ha probléma adódik azt megtudja beszélni. A 100-os őszinteség, azonban nagyon erős megfogalmazás lenne. Úgy gondolom, nagyon fontos az őszinteség, sőt a jó szex mellett a másik alapja egy kapcsolatnak, de pl én sem mesélem el a barátomnak minden otthoni családi problémámat,tehát van titkom vagy nem mondom el neki, hogy rendkívül ronda a sapkája. Ettől még nem érzem úgy, hogy elveszik a kapcsolatunkból az őszinteség. Ha rákérdezne elmondanám.
2016. márc. 20. 13:20
 5/32 anonim ***** válasza:
Igen, nekem ez az egyik legfontosabb.
2016. márc. 20. 13:29
 6/32 A kérdező kommentje:

Kissé félreértettétek, hogy mi mindenre gondoltam.

Leszűkítettétek az exek kérdésére(nem nagyon értem, hogy miért), meg a sapka tetszésindexére.

A következőt képzeljétek el: A mentek az utcán, a pasid meglát egy nagyon formás segget és rácövekel a szeme. Te bedurcizol, összeszűkíted a szádat és hunyorogsz rá, mire ő megkérdi, hogy mi van? A válasz: Semmi...

Ismerős szitu, nemde?

Ez egy explicit hazugság, sőt játszma és csak a nők élnek vele.

Vagy egy másik eset: Megkérdezed a srácod, hogy szokott-e másra gondolni, miközben téged dug.

Mi legyen a válasz? Tudom, persze, az, hogy soha senki másra ÉS mondja ezt őszintén.

Qrvajó...

És mi van, ha teszem azt előfordult ilyen vagy rendszeres? Gondolom mondja el és akkor újra elkezdhetitek a fenti durcizást.

Természetesen nem kell ilyesmiket kérdezni, de valljuk ez is némileg kimeríti a hazugság fogalmát...

Capisci?

2016. márc. 20. 13:31
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes nő nem duzzog egy jó nő láttán és nem kérdezi meg, hogy gondolsz e másra miközben őt dugod..
2016. márc. 20. 13:32
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen..egy értelmes férfinak sem cövekel le a szeme egy jó seggre a barátnője társaságában.
2016. márc. 20. 13:33
 9/32 A kérdező kommentje:

Oké, ez nehezebb lesz, mint gondoltam.

Tegyük fel, hogy sem a srác, sem a lány nem értelmes, de sajnálatos módon nagyon jó seggű emberek mászkálnak az utcákon...

Nos?

2016. márc. 20. 13:34
 10/32 A kérdező kommentje:
Mellesleg akkor ha jól értem a 8-as hozzászólást, az értelmes nő hazudik/hagyja a hazugságokat, ugye?
2016. márc. 20. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!